Vilken sjuk värld vi lever i!

Var hos vår faster för en stund sen.. fick reda på att vår kusins pojkvänn blivit skjuten till döds. Läste i tidningen om mordet i dalby, men kunde aldrig tänka så långt. Nog kan ja erkänna att ja inte umgås så mkt med den kusinen, men ändå!
Sen när man kommer hem får man reda på att en kille i ystad blivit misshandlad till döds. Hemskt!.
Vart är världen på väg :( Tycker våldet kommer allt närmare en hela tin, kvittar vart man bor idag så finns det i närheten. Man blir nästan helt rädd.
Jag kan inte finna några ord bara, det är så hemskt.

Första dagen

Eller ska jag säga natten? Ska joura lr hur de stavas för första gången på Bellabacken, ikväll blir försa gången jag jobbar där. Förut har det ju bara varit på praktiken, och då får man inte betalt heller. Undrar när jag ska få träffa sjuksköterskan så att hon kan ge mig *tillstånd* att ge medicin och sondmat till barnen. Man måste nästan ha det där, men så länge där e ordinarie personal också så är det ingen fara. Men det ska nog bli skoj. Ska ju jobba på nyår med..till nio på kvällen. Sen har man resten av kvällen fri till att festa :) och det ska jag göra med. Synd jag inte hinner hem om bara. Får byta om där. Men det går lika bra:)

Var på bio igår, vi var två stycken bara i salen. Det kändes lite skumt hah.men skönt för man kunde prata utan att någon klagade på en. Fast skärpan på filmen var helkass, sa till dem en gång och då fixa dem det. Sen blev den dålig igen men då brydde vi oss inte, den skulle ju ändå sluta sen.
Men trevligt att träffas du. Var länge sedan.

Jag vill..

Jag vill stänga igen och kasta iväg nycklen. Jag har försökt men det läcker ut genom springor i dörrarna. Jag vet inte vad jag kan stoppa igen med, för det läcker igenom allt. Hjälp mig att få bort det och gärna snart.


Shoppat

Så nu har man handlat upp en del av julpengarna, kom på att jag måste spara lite eftersom snart ska studentmössan och de kläderna med betalas. Men de blev några tröjor :) hade tänkt lägga upp en bild på dom, men nu är det så att min sladd till mobilen har sprungit och gömt sig någonstans så det får vänta. Den har varit borta ganska länge, bla därför min bilddagbok kommit efter. Så får väl ta i tu med hård handskarna snart och leta upp den :)

Vissa är visare än andra?

Att folk inte vet när de inte ska bry sig eller lägga sig i och klaga. Det där är mitt val, och jag har kollat och ska fortsätta kolla på det som jag måste och som behövs för att ja ska kunna läsa vidare där. Så du ska inte komma och tro du vet bättre än mig där, du vet kanske andra saker än mig på annat, men inte där. Du tror du vet och kan allt, det är jätte jobbigt. Speciellt när det inte rör dig något alls, så nej tack för din så trevliga hjälp. Den gör det bara värre kan jag lova dig. Så låt mig vara, det är mitt problem inte ditt.
Tro det eller ej, men det är faktiskt mitt val. Och låt det förbli så snälla.

Undra vad man ska tycka om detta lovet, där är jul fast utan snö :( och det är tråkigt. Men det överlever man ju.
Ska iväg till Nova Lund alldeles snart och se om jag kan hitta en kläning till nyår, från början hade jag inget behov av det, men nu när vi ändrat oss och ska ut och dansa istället så vill jag ju ha en ;)
För er som inte vet det ska jag jobba på nyår, fast bara till kl nio så jag har ju hela kvällen fri att partaja :P hah
Men nu kom syrran och sa att nu får jag allt skynda mig, så det är nog bäst att gå hihi.. Men höres och synes..

Hm nu har jag med..

Japp så nu har jag med skaffat mig en blogg..men bara för att testa :P lär dröja innan jag lärt mig hur man gör, men man får testa sig fram. någon gång blir de säkert rätt :)


Jul igår, hade en vanlig traditionell jul hemma hos mormor och morfar med släkten. Åt julmat, öppnade julklappar och sen de som gillade gröt åt det (A) hah Men alltid lika mysigt som de ska vara på julen. Fast mina två yngsta kusiner är i den åldern där dem aldrig är tysta eller lugna hah.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0