Malmö igen..

Jau nu är man tillbaka i Malmö..rätt skönt att vara lite själv..men hade gärna sett att stoffe oxå va här..men han jobbar..
Glömde mina chokladtomtar i Rynge..så dem blir väl uppätna =(
Gud så mkt saker man hade med sig in här till lägenheten asså..Igentligen är det väl inte så mkt men det mesta ligger ju i kartonger och det är kartongerna som tar all plats..
Nu ska man bara hitta någonstans att lägga alla saker på så att det inte bara ligger mitt på golvet..det ska ju se någerlunda städat ut iaf hehe..

Nu skjuter de raketer precis utanför min balkong..najs..kan man ju stå här eller till å me sitta i soffan och kolla på dem..inte illa..de är rätt fina raketer de smäller..

Men nu ska jag cykla till affären och handla lite, och sen ska ja göra mat och sen packa upp allt osv. Tar kanske hela kvällen..men men..sen så är det gjort iaf.


Tack <3

081226

Nu har det varit jul ännu en gång..
Firade nere hos mormor och morfar i onsdes..Blev en jättehög med julklappar, har det på bild men är inte tbx i Malmö än så kan inte lägga upp någon, men sedan var vi ju väldigt många som skulle dela på dessa klappar så de blev ju inte allt för många man fick..Tomten skrämde den yngste kusinen lite ;) och Den som verkligen var säker på att hon inte fick mandlen var den som fick den haha..Jag nämner inga namn Angelica ;) Haha
Fick bl.a. en träningspaket med lite bra saker i, ett varma mackorjärn, elvisp och lite annat smått och gott.. Visst märks det att jag flyttat hemifrån??

Dagen efter åkte man ner till dem igen och åt lite mera julmat hehe..Sen har man bara tagit det lungt..ska antagligen hem till Malmö imorgon..Har en hel del jag måste plugga på tyvärr..Vill icke! Men vad ska man göra..bara ett å ett halvt år kvar nu..Yeah..hrm..

Sen e det ju även snart nyår..Hade en kläning ja skulle ha.. (det är Bond tema..) men har ångrat mig...så vet inte alls vad jag ska ha nu..hoppas jag hittar nått snart bara..

Nej nu har ja inte mer lust å skriva här just nu..
Pusshaj.

081220

Igår kom man hem till Rynge, skulle ha lite gäster här..sen åkte man till Öja..
Gillar inte riktigt de stället, men de va faktiskt helt okej igår..
Träffade ju lite folk som man inte träffat på ett tag =)

Ska till Malmö i kväll igen..för ska till sjukgymnasten imorgon..
Sen ska jag tbx till Rynge på tisdag kväll och sen är det ju julafton =)

Ena tentan vi har nu över jul och nyår kommer inte bli lätt att göra..
Var ska man hitta någon sådan bok för det första..sen ska man läsa ut den och sedan skriva en hel uppsats i princip ju..och samtidigt använda sig av kurslitteraturen.. Jippie!

Nej den vill jag inte tänka på nu!..
Ska se om jag kan göra nått annat så länge..
Sen blir de antagligen en julfilm med familjen sedan hem till Malmö =)
Om de inte blir försent skulle ja kanske även hjälpa Sara duscha sin katt hihi =)

Puss <3

Upplopp..

Ni som missat nyheterna så har det varit upplopp på rosengård i Malmö..de satte fyr på bilar, välte släpvagnar, kastade stenar på bilar och kastade slangbomber osv..
När jag fick reda på det så var jag som tur var inte hemma utan hos min kille..skönt..annars hade de varit här runt hörnan..en av bussarna jag tar går percis där det var upplopp. ramels väg.
Nej det kändes skönt man var på andra sidan malmö..

Fast nu medan ja satt å skrev detta..så fick ja höra de bränt nån bil på thomsonsväg nu för en timme sen..yeah det är ju på samma väg jag bor..lite skrämd blir man..

Byttade julklappar med killen igår =)
Var meningen vi inte skulle byta..men sen köpte jag en julklapp iaf som jag visste han behövde..och det visade han hade köpt till mig oxå =D
Fick ett presentkort på ett ställe där jag kan välja mellan bla massage, ansiktsbehandlingar osv..Jätte härligt =) Är riktigt nöjd med den klappen.. Tack så mkt <3

Fyrverkerier

Dett bästa med att bo i Malmö när det närmar sig nyår är att det bara är att gå ut på balkongen när det blivit mörkt så får man se massa fyrvekerier..det mindre bra är ju att man hör när de smäller..men då vet man iaf att nu får man se några..så man behöver ju inte köpa sig nåra egna..för man redan sett sig mätt när det blir dags för nyårsdagen.

Jag är en av alla dem som typ inte märkta av jordbävningen som var nu för nån da sen...Jag vakna i slutet och tänkte bara va e de för oväsen..va fan håller grannarna på med nu!!..Det var liksom min första tanke nästan..sen fick man sms där de stod om att de vatt jordbävning..ja bara jaså.tur för grannarna ;) haha..

Jag vill åka skidor eller på den dära partybåten! .Nått vill jag i alla fall göra!..

<3

Au..

Så tråkigt med tentor..har tre stycken just nu =/ Och en måste vi bli klara med så snabbt som möjligt eftersom att den jag arbetar med ska hem till småland över jul och nyår..sen har jag två till som ska in i början av januari..plus ett examinationsseminarium.. Man vill helst inte tänka på det..men måste man ju..
Jag ska nog ta nått smått att äta och läsa i en av alla de böckerna man ska ha läst för å göra tentorna..sen blir de nog sängen..lite tidigt idag..e ju helt trött..
Suck..

<3

Tyskland

I lördags så var man en sväng i Tyskland..
Båtresan dit var helt okej, förutom att det lät en hel del där vi satt..
Synd man är lite fattig för det fanns en hel del där som man hade velat ha..
Och sen trodde jag att det skulle bli en båtresa i januari med Olivia men det verkar inte som om det kommer bli av för Olivia har massa tentor och prov då =( tråkigt nog..
Hade ja vetat de innan så hade de kanske blivit något litet till =)
Men på hemresan så var vi alla lita trötta och halvsov..sen när man vakna till så gunga båten rejält..
Hade man varit full hade man nog kunnat gå rakt haha.
På natten när vi var hemma och skulle sova..så när jag blunda så gunga det som fan haha..kändes som om man fortfarande satt på båten =)
Men det var kul =)

Puss <3

:-:

Kanske man inte var beredd än..

Sometime it's hard, but then u can see a light that help's u keep on fighting..
Let it shine!..


Hemma

Hemma i Rynge är man idag, kom igår och ska hem ikväll igen..
Har hunnit med en hel del..

Ingen dans på rosor direkt...

Partybåt i januari?
Javisst! ;)

Konstigt nog

Var ute och cyklade till jägersro för att hämta min mixer =) En sån från OBH Nordica..Jättefin ;) hehe
Så klart så regnade det ju..men konstigt nog var det ändå rätt skönt att cykla i regnet..

Igår cyklade jag även till Willys och handlade lite så att jag kunde baka lussebullar och chokladbräck.. Och gott blev det enligt mig iaf hihi =) Se, jag kan om jag vill ;) hehe

Nej nu ska jag nog gå och käka en lussebulle..
Pusshaj

Pannkakor

Pannkakor som sen frukost var inte helt fel =) rätt så goda blev de oxå.

Man blir lite besviken..blir nog inte av igen..

Var ute och festade med Sara och tre av hennes kompisar igår..kul =)

Ikväll så kommer nåra vänner hit..så ska vi äta china mat..ha de trevligt å kanske gå ut =)


Puss <3


Brr

Det är kallt ute!..

Snackade med sjukgymnasten ida ..han tyckte iaf att jag ska träna fram till januari och sen får vi se om jag ska fortsätta eller nått sånt..jag kan ju inte springa där alltid =) Men..Jag måste i princip alltid röra mig..för ju starkare musklerna i knät är..ju mindre ont kommer jag ha =)

Jag klarade tentan..skitskönt..
Så nu är det bara två tentor kvar att få reda på om man blev godkänd eller inte..Hoppas så klart på godkänt ju..

Snart helg =)

Puss.. <3

Tjoho

Tvn funkar igen =D De ringde från Gripen till mig och pratade om det..och de trodde inte mitt internet hade funkat sedan jag fick det osv..men det har det..de kan tydligen se det någonstans..men de skulle felsöka och se vad det var för fel på tvuttaget..och när jag kom hem funkade den =)  Och priset skulle tydligen va nersatt nästa kvartal med..gutt..

Jau..i helgen så hände de lita gran..
I fredags gjorde ja en tenta..hoppas den blev brau nu..
I lördes såg jag levande skyltdockor på Burlövs center kul ;)
Sen var jag på fest i Veberöd....
Vi sov även över hos stoffes mamma där..
Och igår tog vi de bara lungt..
Tycker om dig <3

Nej nu ska jag se klart på Stargate hehe..
puss

RSS 2.0