Jobb

Jag ska snart dra iväg till jobbet på bellabacken, ska jobba där imorgon med:) De är så trevliga där, ett bra ställe att ha fått vikariat på. Ska jobba på ett annat ställe imorgon kväll med direkt efter att jag slutat på bella, igentligen går de över tiden på varandra. Men får gå lite tidigare och komma lite senare förhoppningsvis. Så det borde lösa sig :)

Men ha de fint..nu måste ja skynda mig :P


Wiio

Jag har köpt ett nytt tagentbord och en ny datamus, gissa vad snyggt det är ;) Rött är det oxå, rikigt nöjd :D hihi

Malmö

Jau snart ska vi till malmö och festa, de ska bli skoj :D Fast undrar om man inte blåser bort innan man kommer dit :O

Jo visst. GRATTIS SOFI på din 17årsdag :)

Nu så

Nu har jag äntligen mitt körkort i handen :) var och hämtade det på posten innan idag. Va härligt hihi ;D

To night..

..is a magic night..!

Nej men ikväll ska vi ha sådant erotikparty här ;D Ska nog bli lita skoj hihi ;)


Körkort

Körkort


Här ser ni mig direkt efter att jag fått mitt körkort ;) Härligt!


Förutom att ha tagit körkortet, fick jag även ett efterlängtat brev på posten. Att jag fått en tid till en läkare i malmö pga mitt knä som jag skadat. Ska bli skönt att få det kollat så snart som möjligt :)

Körkort!

Jag har äntligen tagit mitt körkort, härligt säger jag :D Kan knappt fatta att jag har fått det. YES, vi ses ute på vägarna ;)

Färg och storlek ?

Jag hade tänkt testa detta med färg, funkar det tro? Och storlek? Det här är ju en hel djungel, hur är det tänkt att man ska förstå detta utan att bli yr i huvudet??

Se den dagen som den kommer, när jag kan allt det utan att fuskläsa någon annanstans ;)

Tänk dig en dag i taget

Men inte hjälper det :P hah.
idag när jag övningskörde med körskolan så gick det himelskt :D har nog aldri någonsin kört så bra förut :O gissa om man var stolt över sig själva hihi.

?

Innan ja satte mig här vid datan visste jag precis vad jag skulle skriva här, men nu minns ja inte ett skit. Fått en blackout haha. Kommer kankse på det senare och då får jag skynda mig in och skirva det så att jag inte glömer bort det en gång till xD

Förutom det vet jag iaf att min syster fyller 20år idag. Grattis så mkt. :D Släkten kommer hit ikväll så vi ska fira henne och sen ska vi *ungdomar* till barabar å festa vidare :)

Men ses kanske ute i kväll ;)

:(

Råkade se hur liten chansen för att man kommer in på den utbildningen ja vill är :/ De tar in 23 personer och har 400 pers i reserver :O Hur ska jag kunna få en plats bland de 23??  Nästan omöjligt ju, man får försöka och hoppas som f***n och lite till.
Hjälp! :S


Halt som is

Är det ute på vägarna just nu, kan bero på att det är is? Fick köra i 40km på E65..de tog lång tid innan man va hemma hah. När vi hade en liten bit kvar, så såg vi att någon kört ner i diket. Så vi stannade för att kolla om de behövde hjälp med något. Men nix de hade redan fixat allt, till och med ringt bärgningsbil. Stackare som körde, hon hade till och med tagit alla postlådorna som stod där och precis bakom dom så är där ett litet djupt dike som bilen lagt sig i. Undrar va folket säger när de ser postlådorna är ner mejade hihi. Men gud vad där var halt, syrran sladda till lite när vi skulle köra därifrån ;)

Det var egentligen meningen att vi skulle vara hos vår kusin nu och käka middag och sen dra ut någonstans. Men som sagt för halt för att komma någonstans så det blev inställt :( synd hon blir ju 19 imorgon. Men vi får ta igen dt någon annan gång. Fast nästa helg får vi fira syrran som blir 20 :)

Igår tog man det bara lungt, man skulle ju jobba idag. Jag och storasyrran var ensama hemma, så vi hade liten myskväll tillsammans och tittade på film och så:) Det var trevligt kan jag säga, sista filmen var klart rolig. Charm school tror jag den hete :)

Ha det fint ute i blåsvädret :) puss


!

Alla hemligheter delas inte med andra, vissa blir oavslöjade för att inte avslöja sig själva.

Jag på barabar på nyår :)

Jag på barabar på nyår :)

Jag och sibbe på barabar :)

2008

Den första januari  2008 inleds med snö :) först regna de som fan, sen bara började det att snöa. Det til och med lägger sig nu ju. Undrar hur länge snön stannar innan den töar bort.

Men japp nu är det ännu ett år.. I år kommer det hända en hel del. Jag ska fan å mig ta mitt körkort iår, de bara e så! Sen måste ja bestäma om ja ska läsa vidare till hösten lr vänta tills våren. Man tar ju studenten med:) härligt!