Halt som is

Är det ute på vägarna just nu, kan bero på att det är is? Fick köra i 40km på E65..de tog lång tid innan man va hemma hah. När vi hade en liten bit kvar, så såg vi att någon kört ner i diket. Så vi stannade för att kolla om de behövde hjälp med något. Men nix de hade redan fixat allt, till och med ringt bärgningsbil. Stackare som körde, hon hade till och med tagit alla postlådorna som stod där och precis bakom dom så är där ett litet djupt dike som bilen lagt sig i. Undrar va folket säger när de ser postlådorna är ner mejade hihi. Men gud vad där var halt, syrran sladda till lite när vi skulle köra därifrån ;)

Det var egentligen meningen att vi skulle vara hos vår kusin nu och käka middag och sen dra ut någonstans. Men som sagt för halt för att komma någonstans så det blev inställt :( synd hon blir ju 19 imorgon. Men vi får ta igen dt någon annan gång. Fast nästa helg får vi fira syrran som blir 20 :)

Igår tog man det bara lungt, man skulle ju jobba idag. Jag och storasyrran var ensama hemma, så vi hade liten myskväll tillsammans och tittade på film och så:) Det var trevligt kan jag säga, sista filmen var klart rolig. Charm school tror jag den hete :)

Ha det fint ute i blåsvädret :) puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0