Snart

Snart fyller jag 19 år =D Bara slog mig sådär att jag fyller år om 1½ vecka..! Härligt härligt.=)
Min lillebror fyller år nu på måndag..stackare inte så många hemma på hans födelsedag..jag är och campar och nico är i Paris osv..

Usch vad jag är trött..vill inte jobba ikväll..men har ju inte så mkt val..tror inte någon hade kunnat ta min tur ändå..för den andra som ska jobba vaken var det ingen som ville byta med..så är det väl ibland.menmen,,

Ska nog se en film eller något nu..inget som är allt för ansträngande iaf..

Puss


Jobb..

Jobbade vaken natt nu..så ska man ju sova innan för att inte bli allt för trött sen på jobbet..men gick inte så bra..sov kanske max 1½ timme..och det var inte mycket om man varit uppe sen sju på morgonen..så nu vid fem i morse så kändes det som om man hade blundat för länge så hade man somnat...sen skulle man sova när man kom hem..jo sovit kanske 3½ timme..man kan inte sova mkt längre..sen ska jag ju kunna sova inatt oxå...ska jobba då med..fast ja sovande och inte vaken denna gången..

Tråkit är det ibland att sitta där på jobbet och veta att många man känner är ute och har kul varje helg och så jobbar man sj...usch...

Imorgon bär det iväg =) direkt efter jobbet nästan..ska bara packa in det sista och sånt i bilen och sen ska vi dra iväg..vi sa vi skulle försöka vara iväg innan 12 och jag slutar vid 9..så det kommer nog att gå =)

Vissa saker är så sega..och orättvisa..igen? varför just nu..kunde väl iaf ha väntat lite.. men nejnej..allt kommer ¨på en gång..drygt.Jaja..kan väl inte göra nått åt det.......

Nej nu måste jag nog gå och packa..tråkigt..men det är ju för en rolig sak =)

puss

Hemskt

Ja det är hemskt att packa till en semester..mycket man ska tänka på och så måste man välja ut kläder osv..jobbigt värre..avskyr det faktiskt..för det slutar ofta med att man inte har med sig just det man vill ha då..att man tog med fel jeans..att man tog med för lite linne eller för många tjocktröjor..alltid är det något som blir fel..och jag är rätt trött på det..ska man vara borta en vecka så är det ändå en hel del..regnar det? Ja då kanske man måste ha extra för annars kanske allt tillslut är dyngsurt..eller så är det väldigt vramt och man saknar lite linne för att det ska räcka för man tog med en extra tjocktröja i fall om det skulle bli kallt. ..
Man vet alvarligt inte vad som blir rätt eller fel..det märker man först när man saknar något eller märker detta blev helt fel..man kan liksom inte åka hem bara för det utan man får ju helt enkelt ta situationen som den kommer och låta den bara rinna förbi och lösa på något annat sätt..det brukar ju bli bra ändå..

Jag är inte alls klar med packningen..och har inte alls mkt tid kvar som jag hinner packa på..men det blir säkert bra..hoppas jag i alla fall..

Jag vill verkligen flytta hemifrån nu..men kommer ju aldrig att gå så länge jag inte jobbar ordentligt..eller kommer in på högskolan..då kanske man kan flytta ihop med några andra som oxå pluggar på högskolan..

Puss......

Tänk om..

Tänk om man hade varit lika viktig..vilken glädje man hade känt då..

Mm.

Så kan det va..och blir igen..
Jobbigt asså..men vad ska man göra..det är riktigt drygt..orkar fan inte..

Sluta dansa efter andra..och gå din egen väg..

Vet ni? Det var faktiskt lite sol idag =) hann sola en stund..men det kan ju vara fint väder nu i några veckor tycker jag..skadar inte ..det är ju så kallat sommar nu ju =)

Puss..

OJ..

Där ser man..vad lite tid man har...och ändå gör man inget? Hur hänger det ihop..

Hänt en hel del nu i helgen..midsommar i fredags..trevlig fest vi var på..rätt mycket folk var där =)
I lördes så var vi och grillade hos några av stoffes vänner..väldigt trevligt..skulle ha dragit till eket sen men vi stannade hos dem..och det var nog mkt roligare där =)
I söndes så gjorde vi ett litet ryck på stoffes vind..många trappor att gå med allt som skulle slängas..och trötta var vi sen kan jag lova..vad snäll jag är som hjälper till =) Tänk om jag hade varit så hemma haha..

När jag vaknade i morse fick jag nästan panik..trodde att det var i går som jag skulle ha fått min deligation på bellabacken..så blev helt rädd att jag hade missat det...men som tur var det inte igår utan idag..så jag missade det inte..så nu har jag deligation och får då göra en hel del mer när jag jobbar..lit skönt.. =)
Fast det är många helger man ska jobba..menmen.. =) får ha kul till vintern istället haha

På söndag så åker jag och stoffe iväg på semester..vi ska campa =D Ska bli väldigt kul..hoppas nu det är fint väder oxå..

Så ja det lär ju inte bli något skrivande alls nästa vecka.. jag skriver iof rätt så sällan nu för tiden oxå..men svårt att hinna med..är inte hemma så ofta längre...undra varför..men jaja.. =) det går ju inte nöd på någon..

Ha det fint..pusshaj.

.,.,

Jobbat natt..jour så jag har sovit..men blev ändå inte så mkt sömn..sen efter jobbet nu imorse så åkte jag pch tränade på rehab.. Så nu har jag fått in mina tre pass denna veckan..jobbigt faktiskt..inte själva träningen kanske..men att behöva ta sig dit tre ggr i veckan..

Jättegulligt av dig..blev verkligen glad av det =) det lyste upp min morgon.

.......Jag gillade inte det..men ja..trevligt........

Puss..


Fortfarande

Väldigt ont i magen..men det får man ju ta =) så mkt gjorde man inte..men ibland kan lite räcka..
Ska iaf inte göra om det imorgon..lr vi får se.. =)

Ska jobba ikväll..ska joura..undra om de ska se Sverige matchen där..

Innan verkade som om jag skulle hjälpa till ute på Sturup på fredag oxå..men har fått reda på att det inte var lönt eftersom att jag måste sticka så tidigt..inte mer att göra åt det..
Faktiskt lite skönt att slippa..men hade vatt några timmarslön då iaf ;)

Idag har jag slitet på mitt rum..lr nej inte riktigt..men lite..allt skit man rensat ut från skåpet i skolan och tagit med sig hem har jag gått igenom..en hel del åkte in i pärmen och mycket åkte ner i papperskorgen.. skönt att få bort det..
Nu ska jag bara orka ge mig i kast med lite annat skit som står här och skräpar..måste rensa och gå igenom det..verkligen på tiden..hinner kanske lite ikväll innan jag ska jobba..

Men då får jag nog gå nu..
Puss.

Aj!.

Så kan man lugnt uttrycka sig..för det gör ont..har träningsvärk i magen som f*n asså..Jag fick en magövning på rehab eftersom jag ville ha lite annat oxå än bara knäna..jag kan säga att antingen så behövde jag verkligen träna magen..lr så var det bara en väldigt bra övning..jag tror nog att det är båda..men jau.nu kanske jag får snyggare mage oxå ;) men den är ju redan så snygg haha!..(iaf redan platt..)

Jag är rädd att det var en gång för mycket..

Midsommar på fredag..festa..blir nog cykling dit..blä långt säger jag bara..sen hem oxå =O hur ska detta gå..bäst det är någerlunda fint väder på fredag iaf..
Sen kanske utgång på lördagen oxå..vi får se vad som händer. =)

På tisdag så ska jag antagligen äntligen få min deligation på bella..det har tagit sin lilla tid..men det ska nog gå bra =)

Sen så ska jag och stoffe snart på semester tsms..nej inte utomlands..(Fast det hade inte varit fel) vi ska åka runt lite i Sverige =) hoppas på finfint väder =)

Puss<3

Rehab

Jag måste träna 3 ggr i veckan där för mitt knä..det är rätt drygt..vill bara knät ska bli bra...

På fredag är det midsommar =) härligt...dit vi ska verkar det som om det ska kommer bra mycket mer än 100 pers..jaha det kan ju vara skoj =) undra hur många man kommer att känna där =P
Och hur man ska komma dit och hemma..ingen som kan skjutsa..det är väl ca 5km dit tror jag..lite mindre om man tar e65..funderar på om man inte kan cykla dit =P fast då måste det ju vara fint väder så klart...Så det vet vi ju inte än ...

Det känns som jag dratt ner mkt på skrivander här..men är ju inte inne på samma sätt som förr heller..men det ändras kanske snart igen..det brukar gå i vågor..ett tag är man mycket inne och ett tag är man lite mindre inne..så är det.

Nej nu ska jag kanske följa med syrran in till ystad...

Puss

Tvättat..

Japp..äntligen så har jag tvättat min bil..tog mammas och pappas på samma gång.. =) Min bil behövde verkligen en tvätt..men jag blir inte förvånad om den är lika skitig snart igen..

Det var allt för den här gången..nu ska ja göra nått annat ..

Puss<3

Nu så..

har jag bytat ut några av mina lösenord..hoppas jag kommer ihåg dem nu bara =O
Det är inte så lätt..jag borde kankse börja skriva upp dem någonstans..man har ju rätt så många lösenord om man tänker efter...!

Det var något

som jag hade i tankarna som jag skulle skriva här..men det är som bortblåst? :S

Gillar dig..

Är det någon som varit inne och lekt på min bilddagbok? För jag fått mejl om nytt lösenord och det mejlet var öppnat? Jag var i alla fall inte hemma vid den tiden..så hm då måste man varit på min mejl oxå? Kanske dags att byta ut sina lösenord...Fan jag som lärt mig dom så bra nu ju :)
Det ska jag nog göra med detsamma...fall i fall liksom..så inget händer..

Puss.

Glass..

Yes ibland är det gott med lite glass..äter på en nu som faktiskt är ganska god =)

Förvirrad är väl det rätta ordet, allting har blivit så rörigt..Man vet verken in eller ut..
Tankarna hoppar fram och tillbaka, det går inte att tänka helt klart..
Jag ger det en chans..för jag vill verkligen..hoppas jag inte kommer ångra mig!

Puss <3


Dyrt..

Det är dyrt att använda linser..köpte nya idag..det enda positiva är att nu kostar det inte mer i alla fall på ett halvår..
Har varit i Ystad tre ggr idag..en eftersom att jag jobbade..andra eftersom jag skulle till optikern..tredje för att hämta min lillebror när han slutat..och det lär nog bli en fjärde gång..för ska hämta min cykel oxå..blää..

Det är jobbigt..men man kan inte göra något åt det..det gör ont..men det går över..that's life..

Det är så mycket man skulle vilja men så lite man kan..jag har några drömmar som jag ska göra allt för att uppfylla..men då måste jag först och främst ha en fast inkomst..annars kan det bli knepigt med pengarna.. men det kommer =)
Eftersom att jag vet vad jag vill så blir det oxå lättare att uppfylla dem =)

Jag har så mycket som jag vill skriva..men jag orkar inte..det skulle ta en evighet och bli mycket att läsa..så vill man veta så får man istället fråga..

Saknar dig

Puss..

Jaha

Jag ska i alla fall inte jobba midsommar =) det var ju bra heh..men känns inte alls lika roligt längre...
Ska föröska hinna med två av tre midsommarfester samma kväll..hoppas denice är med på det ;) hihi

#Det var mer än en tår som rann nedför min kind..
Att somna igår var nästan omöjligt..
För du finns där i tankarna..för mig var det kärlek..
Kommer inte glömma dig..hoppas du får det fint..
(Ännu en tår som smiter sin väg..)#

Livet tar sig sådana vändningar man inte är bered på..man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn..och det är inte alltid något gott..men sant som det är sagt..man blir starkare för varje motgång...man förösker i alla fall att tro på det..
Just nu lyser inte solen utanför mitt fönster..men jag vet att den en dag kommer att lysa igen..och då ska jag fånga strålarna och bara njuta..

pusshaj..

Fan va kul

Jag är bjuden på typ 3 midsommarfester, och så ska jag antagligen jobba..för ingen annan lär ju vilja byta med mig.. Jippi vad skoj!!.. Eller inte..

Okej det inte varat länge..men tillräckligt för att jag inte gillar det...finns inte så mkt man kan göra åt det..får se vad tiden har att komma med..men om det inte kommer nått nu snart så känns det inte som om jag har mkt att välja på...sorgligt men sant..

Du betyder mkt för mig..snälla inse det..

Puss

Det är dags..

Det är dags att sluta sätta andra i förstahand och sätta mig själv främst...Kanske därför det blir så här, eller?

Sol..

Ja det är soligt och varmt ute och nu är mina små kusiner här och badar =)

Jag blir ledsen när du gör så..varför?

17,70 i betyg är väl inte så illa? :P Hade visst bäst i klassen hehe..och det fick jag 500 kr för ;)
Så tillsammans med de 500 kr jag fick på lärarmiddagen så har jag altså fått 1000 kr av skolan..wiho..det är väl det bästa jag fått därifrån haha. Eller kanske inte riktigt..men nästan ;)

Idag så hade min lillebror match här i Rynge och mamma skulle hjälpa till i kiosken...så jag följde med och hjälpte till lite..Och jag som inte spelar i Rynge längre hehe..jag e ju Sövestad spelare nu =)
Men eftersom knät fortfarande inte har läkt ordentligt  så vet jag inte ens när jag kan springa ordentligt igen.. sist jag testade springa på löpband gjorde det rätt bra ont. Så jag vet inte när jag kommer tillbaka eller om jag ens gör det..man får väl se vad tiden kommer med...

Jag hoppas jag kommer in på den utbildningen i Malmö som jag sökt till..det är kanske inte just precis det jag vill jobba med..men det är en start på vägen..kommer jag inte in där ska jag nog söka en utbildning i Halmstad till nästa år..

Nu ska jag nog göra något vettigare än att sitta här vid datorn..Vi synes..
Puss haj.

Studenten =)

För jag har tagit studenten =)
Härlig dag fast att jag var sjuk...Tack alla för uppvaktningen.

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist..jag orkar fan inte skriva här längre, är sällan inne på datorn nu förtiden...
Faktiskt skönt..Men ja,,,skolan är slut, om jag inte kommer plugga vidare..får se om jag kommer in någonstans eller inte..

Fan varför e jag sjuk nu ?? Och över studenten? Det var och är inget kul alls..

Har fått mitt schema för sommarjobbet.. kan inte påstå jag är nöjd med mina tider..menmen,..tur man är ung så att man har fler sommar att genomleva..

Nu ska jag nog fundera på att sova..jag vet klockan inte är mycket..men jag är något slut..och sjuk..

Pusshaj...

Va?

Jag har kollat runt lite på andra bloggar och upptäckt att någon komentrat inlägg med min bloggadress... Får dem de?? De skriver sitt namn och sen på URL/Bloggadress skriver de min blogg... hm ??
Ajja, man kan ju se det som publisitet av sin blogg ju haha. =) Så länge de inte skriver taskiga kommentarer ju....

Puss <3

Första havsdoppet

Stoffe, gillar dig mycket.

Var på stranden igår med Stoffe, solade och hade det väldigt trevligt. Tog även ett dopp i havet, var lite kallt fram tills man doppat sig hehe :) Men det var härligt, det får vi ju göra om :)

Lite dåligt om vi får schema i slutet av veckan och de börjar gälla på månda? Jag vill liksom veta och kunna planera lite, dåligt. Även om det finns en anledning så är det lite för mycket sista minuten. Me dont like..

STUDENTEN PÅ TORSDAG!!! =D

Strandfest ikväll? Får se om man kommer dit :)

Puss <3


RSS 2.0