Lycka..

Lyckan varade inte så länge, men jag glömer inte den tiden heller.

Hade liten klassfest här i torsdags, var rätt så trevligt. Vi grillade och snackade en hel del. Synd alla inte kunde men vi andra hade ändå det skoj.  =)

Kommer sakna dig, mycket.

Syrran vill jag ska med till sommarnatta ikväll, igentligen var det inte ens meningen att jag skulle vara hemma förrens imorgon. Nu vet jag inte alls vad jag vill. Vet inte om jag är på rätt humör för att åka ut och festa, risk för att det inte slutar så bra. Vi får se vad jag kommer göra, måste bestäma mig rätt snart.

Nej nu måste jag nog tänka på något annat, risk för att en eller två tårar börjar rinna annars.

Ha det fint....
Puss....

Lärarmiddag

Igår var det lärarmiddag på Berghusa för alla treorna och lärarna. Det var faktiskt väldigt skoj, särskilt eftersom jag vann 500 kr ;) Rektorn sa att det skulle bli lottning om några priser och de skulle lotta ut bland alla treorna. Jag bara nej vad tråkigt, sånt vinner jag aldrig på ju :( Men sen började de dra och så började säga att första priset går till Madeleine Larsson Bf3c. Jag bara vaa? Lite chockad hehe. Sen var det några som vann 400,300,200 och 100 och några vann biobiljetter. Najs :) Men kvällen blev lyckad och nu ska jag gå på min alldra sista lektion och där ska vi bara fika sen ska jag inte komma till skolan fören på studentdagen :)  En vecka kvar ! :D

Puss<3

=)

Värst vad jag skriver sällan i bloggen nu förtiden. Beror mycket på att jag är rätt så ofta hemma hos Stoffe och då blir det inte så att jag sitter vid datorn där direkt. Faktiskt skönt att inte känna sig beroende av datorn =)

Nej nu ska jag se om jag hittar lite musik som jag kan spela på studenten =)
Puss<3

Här går det undan.

I går hann jag med två lektioner och att prata med syon på tre kvart. Inte illa, bara ett bevis på att skolan snart är över. Det händer rätt mycket nu denna veckan som kommer, på tisdag är det lärarmiddag på skolan och på torsdag så är det klassfest här. Sen ska jag följa med och kolla när Stoffe tävlar i helgen. Och där i mellan händer det en hel del annat oxå.

Fan vad jag blev ledsen i torsdes, var hos sjukgymnasten. De skulle kolla om jag kunde få en spruta i knät som skulle hjälpa mig tillbaka. Men efter tryckande och klämande som gjorde så ont att jag nästan började gråta =S så kom de fram till att knät fortfarande inte är helt läkt sedan operationen och en massa annat som jag inte kommer ihåg för de snackar inte så vanligt folk förstår.
Så ingen löpning för mig för då belastar jag knät för mycket, utan jag ska komma till rehab 3 gånger i veckan och träna där, inga hemövningar alls.
Jo skitkul, jag bor liksom utanför ystad och visst jag har bil, men till sommaren ska man ju jobba oxå. Man kommer ju lika och flå fram och tillbaka mellan ystad och rynge hela tiden. All lön går väl då åt till bensin, väldigt skoj nu när den är så dyr oxå.
Jag orkar inte med mitt knä längre, det var nästan droppen det.

Nej nu ska jag skriva ett CV och ett personligt brev till ett jobb jag skulle kunna tänka mig =)
Puss <3

Till studenten..

För er som undrar så har jag köpt ballonger till lastbilen och så nu, vi skulle ändå köpa till att ha hemma så tog några till det oxå.

Var i malmö idag och köpte det sista till studenten, väska, kofta om det blir kallt, smycke att ha till klänningen osv =) Känns härligt att allt det är innhandlat nu, för tiden börjar springa iväg med en.

Nej nu ska det inte skrivas mer ikväll ha de fint.
Puss<3

=)

Klassfest hos mig nästa vecka, jag vet att alla inte kan då men jag kan inte någon annan dag. Vi kommer inte kunna hitta någon dag då alla kan =S Men jag hoppas att merparten kommer, det blir ju bland det sista vi gör som klass =)

Jag slipper vandringen imorgon, hade faktiskt varit skoj men jag får så himla ont i knät. Ni kan tycka det är konstigt om ni vill, men så är det. Och på torsdag får jag reda på om jag ska få den dära sprutan eller inte.  Hoppas jag får den för en på jobbet berättade om en som fått en i armen och det hade hjälpt så gott som direkt. Jag vill ju oxå kunna gå länger sträckor eller springa utan att det gör ont.

16 dagar kvar till vi tar studenten. Det är så snart att man inte riktigt kan förstå det. Sen är det slut på skoltiden om man inte pluggar vidare eller så. Man har ju även haft sitt sista sommarlov, för nu är det jobb som gäller ju. Även om man ska plugga vidare, för då behöver man lit pengar till allt det med.
Men det är ett helt annat bekymer.

Har ett enda arbete kvar nu innan studenten. Vad jag kan komma på i alla fall, annars har jag säkert missat något. Men det får jag inte hoppas jag gjort, blir ju bara jobbigt då. Jag ska nog sätta mig ner och kolla på de sista jag har, så får jag kanske det gjort oxå =)

Puss<3

Morgon...

Yes klockan är bara åtta och jag sitter framför en dator, väldigt ovanligt. Men jag måste göra lite läxor, eller jag borde inte kalla det läxor. Det är ju arbeten! Ska börja med att skriva varför Oliver Twist är en klassiker och sen ska jag göra lite psykologi, som jag hrm sa att jag skulle göra för väldigt längesedan. Sedan har jag ännu ett arbete att göra, men det får bli imorgon antar jag.

Jau, men förutom det har jag haft en underbar söndag =) Varför? Jo för det bara är så haha. Nej men jag varit med Stoffe och lite så =) Najs.

Nej vet ni vad, det var ju inte meningen jag skulle skriva blogg. Jag får skriva en annan dag, nu åter till skolmöget!.

Puss.puss.

Sällan :)

Ja det är sällan jag somnar direkt när jag lägger huvudet på kudden. Men igår var det nästan så. Efter jobbet var jag helt slut, precis som om jag tagit slut på mina extra krafter nu med allt i skolan och så. Nästan direkt efter jag kommit hem och lagt huvudet på kudden så somnade jag. Då måste jag ha varit väldigt trött hehe. Ska jobba i natt oxå, men ska sova så inte så farligt. Sen ska jag jobba på måndag igen.

Hoppas det går bra på tävlingen Stoffe =) Höres kanske ikväll (K)

Idag har jag hunnit med en hel del, skrivit in två arbeten på datorn, tvättat hamocken ute på pooldäcket. Men den får nog tvättas en gång till, i alla fall taket på den. Sen har jag varit inne i Malmö en snabb runda, skulle kolla på shorts men dem passade itne så som jag ville så det blev kläning istället =) heh.  Nu är man äntligen hemma och så ska jag fixa några skolarbeten till eller i alla fall ett för sen orkar jag nog inte mer innan jag ska köra till jobbet hehe =)

Klassfest hos mig ?? =)

Puss <3

Skitdag ?

Jag har gjort mitt svenska nationella, och även redovisat i religionen så nu är det två saker mindre att göra. Måste dock läsa igenom det som vi gjort på psykologin. Vi ska visst ha en slutanalys imorgon. Låter jobbigt. Sen måste jag även göra klart psykologiarbetet. Vi har inte fått något datum på det ännu men det måste vara nu nångång det ska in =S

Jag har gjort något sjukt omöjligt? Skurit mig på baksidan av en sax xD. Det gör faktiskt väldigt ont när jag skriver haha.

Var och tränade på rehab idag, skulle börja springa på löpband. Det enda positiva var att mina nya skor (löparskor) är riktigt härliga att ha på sig =) mjuka och sköna. Helt förälskad i dem haha.
Jag sprang i ca 4 min på löpbandet, men det gjorde helt ont i knät så sjukgymnasten sa att vi skulle skippa den sista minuten. När hon började dra och känna på knät så sa hon att de hade med operationen att göra. Så för att fixa det så ska jag kanske få kortisonspruta i knät? Låter ont. Men först ska en annan sjukgymnast titta på det för att säga om det är säkert eller inte, men han kunde inte idag så jag fick en ny tid. Drygt. Jag som vill springa!!!!!!

Livet låter mig inte komma allt för lätt igenom märker jag.

Puss..

Så:)

Nu har jag gjort om det svenska nationella..Det blev bättre, man kanske inte världsbäst. Men i alla fall bättre än det jag hade innan. Nu ska jag bara komma ihåg vad jag ska säga imorgon oxå haha. Undra om det kommer ta fem minuter. Tror knappast det men va fan skit samma =D

puss..

Au,,

Varför blir det aldrig som jag vill? =(

Svenska NP imorgon. Jag har gjort det jag ska säga och allt, men jag ångrar mig. För det jag har är verkligen inte alls bra. Funderar på att göra om allt nu. Men vad ska jag då prata om? Hjälp jag vill bara sluta nu asså!

Jag förstår inte, men kommer jag någonsin göra det?

Helgen

Har varit brau =D
I lördes var det crusing, fast det blev inte så mycket tittande på bilarna. Men men det var ju inte hela världen hehe. Sen blev det utgång på barabar, rätt så skoj och mycket folk. 
I söndes så var det städning som gällde först och främst. Stoffe är ju riktigt duktig ;) hihi
Sen åkte vi till Malmö och kollade skor. Både jag och Stoffe hittade var sitt fina par. =)
Fast nu får jag nog låta bli att köpa mer dena månaden om det inte är till studenten, typ väska och någon jacka eller så. Mer skor lär jag nog inte behöva i alla fall. Har nog aldrig haft så många skor på en gång förut. =O Men ja, då kan jag i alla fall inte klaga att jag inte har några skor som passar till haha.
Efter det så gick vi lite där vid ribban eller vad det heter i Malmö, gud vad många folk där var vid sex tiden på kvällen, undra då inte hur många där är en riktigt, rikitgt varm sommardag. Men väldigt fint är där faktiskt. =)

Idag var det skola igen, tråkigt. Och så har det blivit kallare och väldigt blåsigt =(
Ikväll är det nästan bara plugg som gäller, för imorgon ska jag jobba. Orka, måste verkligen ta tag i det. Ja, jag vet jag sakt det nu flera gånger, men det måste verkligen vara alvarligt denna gången. Mycket ska liksom in på torsdag så det är bara att skärpa sig helt enkelt. Blir jag klar med svenska boken så är en sak avklarad, och psykologin oxå. Det är de viktigaste just nu. Och javisst ja, det nationella oxå. Missade det föra veckan när jag var sjuk, så måste göra det på torsdag. Det är bara att ligga i. Men dem tre sakerna först, svenska boken, nationella, sen psykologin. De andra är till nästa vecka så det kan jag göra lit i helgen =)

Längtar redan till nästa helg haha. Men nu ska jag strax iväg och slinga håret, det kommer se typ likadant ut som när jag slingade det föra året =) Så förhoppningsvis blir det lika fint hehe =)

Puss <3

Andra doppet

Andra doppet i poolen är nu taget, idag är det nästan 22 grader i poolen. Härligt till tusen!
Fast alla säger att det fina vädret ska försvinna nu under nästa vecka =( Tråkigt, tråkigt.
Just nu är det ju lika varmt om inte varmare än vad det är under själva sommaren. Det får mer än gärna hålla i sig fram till hösten haha. =D

Ikväll är det crusing, eller hur det nu stavas, i Ystad.
Massa jänkare som glider runder och folk som står i klungor för att få en skymt av alla dessa bilarna.
Ska till stoffe innan, några av hans kompisar ska oxå dit först, sen ska vi oxå ner och glo på bilarna och träffa allt folk. Kanske utgång sen efteråt? Vi får väl se hur det hela blir =)
Jag ska fixa mig lite nu och sen ska jag börja dra mig in till stoffe.

Ha en härlig fortsatt sommardag!

Puss<3

Första doppet

Så nu har jag tagit det första doppet i poolen för i år  =)
Kallt som fan att gå i vattnet ju, men efter ett tag var det faktiskt väldigt härligt och skönt.
Blir kankse ett dopp till imorgon ;)
Fast imorgon måste jag verkligen plugga, har tackat nej till att jobba bara för att kunna plugga så fan ta mig om jag nu inte gör det =O Jag får verkligen ta tag i det och då går det faktiskt mycket fortare oxå. Och då hinner man kanske med att bada och sola oxå ;)

Nej jag är hos stoffe nu och då kan jag ju inte sitta här och hänga.
Puss<3


Panik..

Imorse när jag satt på bussen på stationen och skulle ta mitt lypsyl ur fickan så fick jag lit smått panik. Varför? Jo för jag kände inte mina nycklar. Dem ligger alltid i den jackfickan, alltid. Så jag bara neeej, tänk om jag tappat dem. För dem låg inte i byxfickorna, eller den andra jackfickan. Så jag var nära att hoppa av bussen och gå tbx samma väg som jag kommit ifrån i tron om att de ramlat ur fickan. Men slutet gott, för nycklarna låg i en av bröstfickorna. Där lägger jag ju aldrig mina nycklar? Så helt hjärnsläpp alltså =P

DET ÄR HÄRLIGT VÄDER UTE!!

Solen skiner och är jätte varmt, nästan 21 grader i poolen och den är badklar =D
Jag tror jag ska våga mig på ett dopp om ett litet tag hihi.
Färg har man fått litegran, men man vågar ju inte vara ute i solen förlänge, inte snyggt om man bränner sig ju =/

Puss haj nu ska jag nog leta rätt på en handduk och sen plumsa i poolen =D


Inte idag!

Nej verkligen inte, jag hade redan tackat nej till två tider idag eftersom jag inte kunde och ville. Men sen löste det sig så att jag hade kunnat jobba i alla fall. Men tänkte skönt då kan jag plugga idag. Där hade jag helt fel, de ringde igen och fick inte in någon annan så jag sa okej, jag kan väl jobba.
Sen på kvällen så ångra man sig, fan borde ha pluggat i alla fall. Men nu får jag i i alla fall lite pengar i juni oxå. Det är ju positivt =)
Jag får plugga på fredag eller något sådant. Har ju fram till nästa torsdag på mig haha. 
Imorn ska jag till stoffe så då ska jag inte plugga =)
Det är faktiskt mycket lättare att plugga om man är glad =) hehe.

Jag har räknat ut att jag lyckats jobba mig ner till 6 arbeten nu varav minst en ska in den 15/5 två veckan efter. Sen har jag två stycken som jag inte vet när de ska in riktigt. Svenskan missade jag eftersom jag varit sjuk och den är ju rätt så viktigt =S  Psykologi arbetet vet jag inte när det ska in, hon sa i god tid så antar den oxå ska vara klar till nästa vecka. Sen har jag en religionen, när skulle den vara klar? Vi skulle ju få nästa lektion till att arbete på oxå?

Fast sen har jag faktiskt lite tid att plugga på, för har ju inget projektarbete på fredag så kan göra något då, samma på måndag. Och på tisdag har jag bara en lektion mellan tjugo i ett och två. Så då har man oxå mycket tid att plugga. Det är inte så svårt som man tror, när man väl kommit igång så brukar det gå rätt så fort. Men ja det gäller ju att komma igång då oxå. Annars blir man aldrig klar.

Nu ska jag inte lägga mer tid här i kväll, klockan tickar ju på rätt så fort ser jag.
Puss <3

Men.

Men varför??
Gör jag något fel? Inte vad jag vet, men tala om för mig vad isåfall tack så att jag vet.


Skola imorgon, får väl börja dagen nere på rehab medans de andra har idrott. Jag vill faktiskt oxå vara med där. Jag har ju inte vatt med ordentligt under hela mitt sista år på gymnasiet. Saknar det faktiskt lite, samma med fotbollen. När man sitter där och ser de andra spela så vill man bara upp och springa. Man vet hur trött man blir av att springa som fan, men ändå längtar man efter det. Sjukt? Ja, kanske det..men så är det =)

Imorgon onsdag så är det bara 29 dagar kvar till studenten =))

Puss <3

..

Att det inte blir som man tänkt sig är jag väldigt van med, men det kan bli lite jobbigt ibland. Eller så kan det bli mycket bättre än vad man tänkt sig.

Jag hade inte planerat detta, men jag är ändå glad att det blev som det blev. Undra hur länge det håller i sig nu oxå bara. Jag vet man inte ska spekulera om sådant, men ibland kan man inte låta bli.

Jag vill ha mitt schema för jobbet i sommar nu! Jobbigt att behöva vänta.

Var kommer all min huvudvärk ifrån? Haft migrän idag igen, börjat släppa nu som tur är. Men legat och vilat en timme eller så. Hade tänkt göra en hel del idag när jag nu mådde bättre, men så blev det inte. Får se om jag kan göra lite nu ikväll istället.

Jag gillar dig......

Puss <3


Så trött..

Jag är såå trött och mår inte riktigt bra =/ Har haft smått ont i huvudet hela dagen, men sen när gästerna kom så blomma huvudvärken upp rejält. Sen var jag ju så duktig att jag ville ha en magnum glass som jag inte riktigt tål oxå. Ingen bra kombination. Låg och halvsov/vila i ca 40-50 min fast gästerna va här. Det hjälpte lite, i alla fall för ca en timme. Nu mår jag nästan lika dåligt igen.
Skulle bara vilja kasta mig i sängen och sova tills jag börjar halv tolv imorn. Men det kan jag ju inte. Om jag inte däckar snart så måste jag göra mitt nationella muntliga i svenskan klart först. Har en liten hum om vad jag ska säga men det är inte helt färdigt, har inte haft tid att bli klar. Varit så mycket annat som va nödvändigt att det kom lite före. Får se om jag orkar bli klar med det nu ikväll, om jag inte är lika kass imorgon. Då går jag nog inte ens till skolan =S
Bläää, palla!
Sängen lockar som fan.

Like you!

Puss <3

Man skapar..

Man skapar det man fruktar
Jag tror det ligger väldigt mycket bakom det, det stämmer nog tyvärr oxå. Det är inte fel att ha det i åtanke när man fruktar något så att man inte spelar det i händerna så att det blir precis som man fruktar.

SOL,sol,sol.
Det är soligt och härligt väder ute, klockan är inte ens tolv och jag har redan varit ute och dammsugit poolen en gång. I bikini haha. Så varmt är det. Men får se till att gå ut igen så att jag får färg på mig. Jag är vit som en isbit ju =O Bäst vädret håller i sig, annars blir jag ledsen i ögat.

Sommar, sommar och sol, gud vad jag vill ha!
Även om jag ska jobba så längtar jag, jag jobbar ju inte exakt hela tiden så.

Alla har vi promblem med något, men yterst få vill erkäna att de har eller att dem vet om det.
Jag har ett problem som måste bort!  Men frågan är hur??

Fast nu ska jag icke tänka på det =) Vi ska ha gäster här i eftermiddag och fira mina syskon som har och ska fylla år. Nicolina 17 år den 16 april och Fredrik 14 år den 7 maj.  Så det är väl bäst jag lämnar datorn och går och fixar med något, typ städar haha.

Puss och kram njut av vädret så längre det varar. <3


Jag Vill Oxå..!

Jag vill oxå ut och springa, väldigt störrigt att sitta och se på när ens lag spelar utan att man kan göra något. Vi hade en hel del skadade så hade kankse 6(??) nya spelara på plan, varav två aldrig har spelat fotboll ordentligt. Men det blev i alla fall 2-2 som tur var =) men hade inte varit fel med en vinst och 3 poäng.

Om ca två tre veckor ska jag få springa på löbandet och testa fall det funkar och inte gör för ont i knät. Jag vill verkligen ut och springa. Saknar det. Men undra hur det kommer gå, får ju ont bara av att gå i trapporna hemma hos min kille, de har tyvärr ingen hiss i det huset hehe =)

Har varit hos stoffe sen i torsdes kväll, kom hem i förmiddags. Skit härligt, saknar han redan lit ;)

Har fått mitt resultat ifrån högskoleprovet nu, det gick ju långt över förväntan. Trodde det skulle gå hel kasst. Men medelpoängen låg på 0,95 och jag hade 0,8. Trodde jag skulle ha sämre än det. Men alla säger det går bättre andra gången, så jag får göra det en gång till ju så kommer jag kankse över 1,0 gränsen ;) Bara det inte blir sämre ju, pinsamt haha.

Snart ska jag sticka iväg och jobba, känner inte för det just nu. Men ska typ bara sova där, så det blir nog bra. Längtar till sommaren, men vill ha mitt schema som jag ska jobba efter nu. Fast det kommer jag nog inte få på en månad inu =/  Tråkigt men sant. Fast jaja, jag ska ju inte göra något speciellt i sommar så. Kanske efteråt, kankse åka utomlands? Det hade varit najs asså, jag har ju inte vart det förut. Medan andra har varit runt halva jordklotet.

Hm om jag skulle göra lite på det nationella till på måndag, vi ska ju ha folk här i morgon så då blir de kankse inte mkt gjort. Fast jag känner inte för att göra det nu. Som vanligt. Men ska ju snart äta, får göra de nationella efter maten om jag hinner (A) hah.

Men ha de fint ikväll =)
Puss <3

help me.

Jag ska ha muntliga nationella på måndag och jag vet inte alls hur jag ska lägga upp det eller ens vad jag ska prata om =O Det hade varit en bra början om man hade vetat det.
Blää kan man inte få slippa?



Jag vill ha dig här!


Puss<3

Jagvetjagvet

Jag vet, jag måste göra läxorna. Inte alls bra att skjuta upp dem, men man får så många läxor och arbeten nu innan man tar studenten. Man blir helt trött bara av tanken att man har så mycket.
Får göra en av dem nu innan ja ångrara mig igen.

Puss<3

RSS 2.0