Bokad..

Skidresan i Januari är bokad nu! Än är det jag och Alexandra som bokat, med flyg blev det oxå =) Man kan välja mellan flyg och buss..jag hade gärna åkt buss..men går mkt fortare med flyg och man är borta 2 dagar mindre då..vilket var bäst för alexandra..så då blev det ju så =)
Ska bli intressan att se hur man klarar av att åka skidor.. kan gå bra eller åt skogen hehe =) Hoppas dock på de förstnämnda hehe..

Tentor, tentor, tentor..fy vad tråkigt det är..har en hemtenta till på fredag..skulle ha gjort den föra veckan men det kom så mkt annat i mellan  så har inte blivit av..måste se till å göra väldigt mkt..helst imorn! Har mer än halva kvar.. =( Men har ju några dagar på mig iaf =)

Shopping i Ullared blev det i fredags..hittade lite kläder fast jag sagt jag inte skulle köpa så mkt..men 7 plagg för under 700 kr var ju inte farligt hehe..Nöjd tripp blev det..men kunde lätt ha köpt mer..köpte två klänningar på vägen hem oxå när vi tog en liten rast på center syd..den ena passar till nyårsfest å den andra till sensation white ;) de enda roliga e att en tjej ja ska dit me har köpt samma hehe..så vi ska se fall vi hittar en till alexandra oxå så ser vi likadana ut ;) heheIbland vet man bara inte hur man ska göra..förnuftet säger en sak och hjärtat en annan..varför ska det vara så svårt?..

Kärleken övervinner allt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0