Mina knä ger upp.

Har fått ont i mitt ena knä, det som jag har skadat förut och blivit opererad i.. Började med att det gjorde ont efter att jag gått lite längre sträckor, inga ovanligt långa då asså. Men tänkte inte så mkt på det utan tänkte att det kommer släppa igen snart, men sen börja det göra ont mer och mer och snart kunde jag inte gå mer än 10 meter innan det började göra ont. Så tog tag i det och ringde till läkaren, fick tid redan dagen därpå. Jag gick från gustav adolfs torg till centralen vilket inte alls är långt, men det gjorde rikitgt ont i knäet men vad skulle jag göra? förstent att ta bussen ju.. Och annars brukar det sluta göra ont när man vilat ett tag, men nu gjorde det ont resten av dagen och på morgonen oxå. Det visade sig vara nått med muskelfästet på baksidan av knäet som typ är inflammerat osv. Ska gå på lite smärtstillande/inflamationshämande i två veckor och sen även till sjukgymnast om det inte kommer att släppa. Sen sa de även att man ska ta det lungt och inte anstränga knäet, jo vilken bra början. Igår var man ju på inflyttningsfest hos syrran och sen utgång, idag är man lite öm i knäet heh. Så får väl verkligen ta de lite lungt nu då resten av tiden så att det verkligen kan gå över. Jag orkar inte med fler sjukgymnaster! =P

Ska jobba nu under sportlovet, hade jag vetat att jag hade så mkt plugg när jag tacka ja så hade jag nog inte valt att jobba. Men men, det går att lösa =) Ska vara skytteledare för funktionshindrade under Kul-i-fem här i Malmö.. Ska bli trevligt, men har inte varit där på väldigt länge, så kommer ta liten stund innan man kommer in i det igen =)

Nu ska jag försöka plugga lite, sen hoppas jag faktiskt på att vi kommer äta kebab tallrik idag ;) Riktigt sugen på det hehe. Och sen popcorn och en bra film ikväll. Hade vatt toppen! =)

Have a nice day


Återigen..

..sitter jag här..Det var längesedan sist och jag kan inte påstå jag saknat den. Eller jo ibland lite, men det kan vara lite jobbigt att skriva ner det som händer..för man har aldrig den tiden man vill här i livet och när man väl har den så minns man inte vad man ska skriva fören man har loggat ut igen..thats life..

Mkt hänt sen sist, vet faktiskt inte vad jag skrev sist =)
Men jag har bl.a. varit i Ungern i Budapest och i Frankrike Val Thorens.
I Frankrike åkte jag skidor för första gången i mitt liv.. en upplevelse jag tänker göra om..
Nu låg man ner ca 80% av den första dagen..aja jag lärde mig iaf hur man ska trilla och hur man inte ska trilla..det senare gjorde riktigt ont..så fick köpa mig ett knäskydd på plats..not fun..Men men..Nu kan jag iaf åka hyffsat..vet hur man svänger och stannar ;) Farten kom sakta och sista två dagarna gick det riktigt brau =) Fast ju mer man åker ju bättre blir det ;) Bilder finns på facebook, har även en film där jag ramlar men den finns inte tillgänlig någonstans hihi ;)

Idag tog jag Twinrix, inte för att jag ska åka någonstans nu, utan för att förbereda mig iaf jag kommer att åka någonstans senare..skyddet varar ändå i uppemot 30 år lr mer enligt läkaren så =) Nästa dos är om en månad och sista dosen för långt skydd om ett halvår..

Livet är både upp och ner..och jag har hamnat i en sådna fas där jag inte vet vad ja ska göra med livet..vet inte vad jag vill bli eller jobba med..vet inget alls..nästan lite ångest och panikframkallande..har många förslag på vad jag kan tänka mig men vet inte..svårt....

Har bara någon månad kvar i skolan varav 5 veckor är praktik...sen är man ute i det osäkra igen..Ska bli skönt att slippa plugga..men har en stark känsla av att jag kommer sitta där i skolbänken snart nog igen..usch..
Jag är verkligen ingen pluggmänniska..men jau..ändå är jag där jag är idag...

Fick en stark önskan av att bli aupair igen..planerade ju lite att åka efter gymnasiet med Olivia..men det blev det inget av..och nu har det sakta krypit över mig igen att jag skulle vilja åka iväg..inte enbart för att passa andras ungar..utan mer för upplevelsens skull!..

Som sagt vet verkligen inte fram eller tillbaka..En dag kommer det väl klarna får man hoppas..

Skönt att skriva av sig lite igen..tror dock ingen kommer läsa detta eftersom jag inte skrivit på flera månader så har väl inga läsare kvar ;) Aja..
Ha en skön helg och sovgott på er =)

RSS 2.0