Yr lr vad?

Skulle ringa till mormor men råka ändra plats på två siffror så kom till min mobror i stället, sen ringde jag rätt nummer men då var det ingen som svara. Då ringde jag mamma för att fråga en sak och sen skulle ja testa till mormor igen, så jag tryckte på ring upp senaste ringda nummer. Och gissa vem jag ringde då? Jo mamma igen, och sen blev de ju rätt nummer. Men ingen som svara, de ska köra mig ikväll så bäst de svarar nästa gång jag ringer ;) Om jag nu ringer rätt? haha

Puss <3


.......

Jag gillar dig...

Gud vad jobbigt det kan bli ibland, det duger visst inte för alla. Trevligt trevligt.

Det är 36 dagar kvar till studenten och sen så är man fri, det ska bli såå härligt!
Jag längtar inte till studenten direkt, utan till efter studenten.
Då man är så kallt fri att göra vad man vill, men samtidigt så får man ju oxå mkt mera ansvar.
Men det kommer fixa sig, har jobb hela sommaren och antagligen efteråt oxå.

Jag hade så mkt jag skulle skriva, men som vanligt försvinner det ur minnet när jag väl sätter mig här.
Riktigt skumt, kan någon förklara varför det blir så? Det är kanske inte meningen att jag ska skriva ner just det?
Esh jag vet inte och inte blir man klokare att tänka på det heller.

Stoffe, hoppas det går bra på tävlingen i morgon. Vill se dig köra någon dag =)
Olivia, hoppas de ringer dig från bellabacken om vikariejobb i sommar =)

Jag orkar inte tänka mera nu, men ha en bra valborg på er.

PUSS<3

En dag

En dag så ska jag oxå ha en motercykel. Kanske inte de närmaste åren, men en dag ;)
Idag när jag körde syrran till hennes träning så kom det fyra st på mc bakom oss, de körde på bakhjulet osv på E65. Är det normalt? Visst det såg fräckt ut, men snarare självmord :P
Jaja jag vet jag sa jag vill ha en, men jag ska iaf hålla mig på båda hjulen ;)

Citat av syrran- Det var ett djur i trädet, det hade ögon!
Hm du syrran, djur brukar ha ögon. Eller?

Om du bara visste....

PUSS<3


Buhu.

Jag kom inte in på den skolan i Eslöv som jag ville, jag får väl se till att jobba något år så att jag får arbetslivserfarenheten som krväs :)

Nu är man helt klar med projektarbetet, vilket beyder att jag nu börjar halv tolv på måndagar och slutar elva på fredagar :) härligt va?

I fredags hade det verkligen varit skönt att bo närmare ystad eller i ystad. För när vi hade redovisat projektarbetet och skrivit utväderingen så var klockan 10 och så hade man slutat. Så jag tänkte inte vänta till kl 1 i ystad då jag skulle få massage. Utan jag körde hem och solade lite, sen åkte jag in till ystad igen. Sen efter massagen fick jag åka hem igen och sova några timmar och sen in till ystad igen för att jobba natt. In till ystad tre gånger på en dag, inte illa vad.

Sen igår skulle jag ha sett han Björn gustafsson i ystad på ungdomsmässan, men så blidde de inte. Utan jag sov efter natten istället.
På kvällen så var jag hos stoffe och såg på film och lite sånt :)

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska dammsuga mitt rum, duscha eller göra skolarbeten? Kanske ska göra det i den ordningen som jag skrev det? Suck, snart så är det över.
39 dagar kvar tills jag tar studenten lääängtar något asså!
Sen är det jobb hela sommaren och då kankse jag kan åka lite utomlands sen till hösten? :D

Puss<3

Nehe

Nehe så blev det visst inte :(
Mitt horoskop stämde visst alldeles för bra idag.
Tyvärr var det inget positivt som stod där.

Regn?

Ja det ska tydligen bli regn i helgen :(
Gud vad tråkigt om det nu blir så, och så kan det sluta blåsa så kallt så att man kan vara ute och få lite färg på sig! :)

På lördag så ska björn gustafsson komma till ystad på ungdomsmässan. Ett måste att åka dit ;P men de ska tydligen dela ut biljetter eller något för att man ska kunna se honom? Stämmer detta eller vadå?
Tråkigt om man kommer dit utan att veta om det eller vart man får tag i de biljetterna, ja då står man där utanför.
Icke lätt asså..
Om jag nu ska dit så kommer jag vara väldigt trött, ska jobba vaken natt på fredag. Så hinner inte sova så mkt sen om jag ska vara där inne typ halv ett.  Bläää!
Men om man nu vill se honom så får man ju stå ut! haha

Jag vågar inte ens räkna efter hur många arbeten som jag har kvar nu som ska in innan betygen sätts. Någon trevlig prick räknade efter att det var tolv skoldagar kvar i alla fall tills allt ska vara inlämnat. Eller inte rikigt allt, men de sakerna som är viktiga för våra betyg. Så då är det kankse tre stycken arbeten som ska in efter det och de andra femtioelva ska in den 15 maj. Snart!
Dags att plugga lite innan Stoffe kommer hit kanske?

Puss <3

Nationella prov.

Idag hade vi svenska nationella, vi hade fem timmar på oss att skriva om något redan valt ämne.
Jag tror nog jag i alla fall klara G nivån, med lite tur blir de kankse ett VG? ;) hehe
Från halv nio till ca tolv så satt jag och skrev. Man hade helont i fingrarna sen, och lite i nacken för att man satt konstigt. Sen när man kom ut från provklassrummet så frös man riktigt mycket. Det var då man slappnade av och slutade spänna sig. Men nu är det gjort och nu återstår bara det muntliga nationella och det kommer att gå bra mycket sämre känns det som.

Soligt väder, härligt!  :)
När jag kom hem tog jag boken jag ska läsa i svenskan och gick ut och satte mig att läsa. Även om det drog lite kalla vindar så var det skönt. Fick lite färg också, kan se att den ena axlen är lätt röd, och jag tror nog att jag fick en del färg på armarna med ;)
Man vill ju ha färg på sig på studenten så att man inte ser helt blek ut i sin vita kläning, men det kommer jag få på ett eller annat sätt är jag säker på.

Den 5 juni, längtar! Det är "bara" 43 dagar kvar!

Kinder suprise

Det är riktigt gott, fast man ska fylla 19 snart;) Någon gång får man ju vara liten igen?! Fast jag är ju igentligen inte stor än?

Idag så har jag varit nere i skateholm. Gud vad det ploppar upp stugor överrallt! Förut var där ganska glest med stugor men nu är snart alla tomtarna där bebyggda. Alla stugor passar ju inte in heller, för höga eller liknande. Men jaja, skateholm kommer säkert vara lika härligt till sommaren som alltid annars. Man har ju sina minnen därifrån och de minnena kan ingen ta ifrån en =)

Blahah, läxor. Jag var rätt flitig igår, har faktiskt gjort lite idag med. Men orka, vet saker som jag tusen gånger hellre hade gjort. Men man har inte alltid det valet och så ska ju läxorna bli gjorde med.

Det finns så mycket som man vill göra, kunna och få! Men nu är det så att man inte kan få allt som man vill här i livet. Det är igentligen bara att acceptera och njuta av det man redan har. Men ibland är det också väldigt svårt, men det är ju bara att kämpa vidare då. =)
Se dagen för vad den är, låt morgondagen ha sin gång och låt gårdagen glida sin väg.

PUSS <3

Clownnäsa.

Grattis Olivia :) Hur känns det att ha blivit ett år äldre?

Igår så var jag och såg träningsmatchen mellan sövestad och köpingebro. Och så klart så vann mitt lag med 2-0 :D (sövestad)
Tränaren kände igen mig direkt fast jag kankse bara träffat han en gång och det var några månader sen. Han bara - Hej madde! Föresten får jag kalla dig madde? Min moster bara, -hon reagerar nog inte om du säger madeleine. xD Så kan det vara, man blir ju van med sitt smeknamn, hade känts konstigt om alla hade börjat kalla mig madeleine?!
Förutom att de vann matchen så fick jag färg på mig under tiden jag tittade. Solen lyste på rätt bra, men det var kallt när vindarna blåste förbi en. Men i alla fall, om folk tänker att, -va härligt nu blev hon lite brun. Så tar de helt fel. Jag blev röd! Näsan lyser ju nästan upp vägen för mig xD Jag har nog inte fått så röd näsa förut vad jag kan minnas. Men aja, det lägger sig säkert snart om ja undviker att sola den ;) Det börjar faktiskt redan lägga sig lite.

Sen på kvällen så var jag med stoffe igen. Härligt :)
20/4-08 En bra dag? ;)

Just nu ser det ut att vara rikigt härligt väder och så sitter en tok som jag här inne och segar. Men jag pallar inte gå ut fast jag vill. Jag måste faktiskt inte bli särskilt mycket rödare i ansiktet. Då kommer jag ju inte se klok ut! :P
Och så måste jag faktiskt göra lite läxa. Det ska jag börja med så fort jag skrivit klart här :)

Puss <3

:)

Verkar som det var tur jag inte var med på lägret? Så länge hade jag inte kunnat gå med mitt knä, då hade dem fått bära hem mig ;)

Jag ska snart åka och se mitt lag spela en träningsmatch, så får se om jag hinner skriva så mycket som jag hade tänkt.

Har haft en väldigt bra helg och den är inte slut ännu. I fredags var jag och åt på restaurang med stoffe innan jag skulle iväg och jobba. Jätte mysigt:)
Sen på lördagen så var jag på kalas hos min kusin som nyss fyllat tre, busiga och hoppiga kan man lungt säga. Man blir ju helt trött av att leka med dem, men söta är dem ;)
På kvällen så var jag på bio med stoffe och såg 21. Enligt mig var den helt okej :) Och vi var mer folk på bion denna gången än när jag var i ystad sist. Den gången var vi bara 2 (A) haha
Nu ska jag snart se matchen som sagt och sen får jag väl se vad som händer ;)

Hade tänkt göra läxor nu i morse, sitta ute i det fina väder och läsa en av böckerna. Men så har bönderna kört gödsel och piss så det lukat väääldigt illa. Så jag kommer inte gå ut, för då kommer jag med lukta mög sen ju :O
Jag måste verkligen skärpa mig och ta tag i mina läxor nu, jag vill inte sitta med alla dagarna precis innan dem ska in.  Nu har jag i alla fall gjort en av bokrecensionerna, men det blir nog inget mvg på den som jag vill ha. Men jag överlever nog ändå :)

Nu ska jag fixa lite saker innan jag drar iväg, men vi höres.

PUSS<3

Träningsläger

Ja snart är väl mitt lag på väg till deras lilla träningsläger som de ska ha nu i helgen. Jag ska jobba så jag kan inte vara med, och det verkade som om det skulle vara rätt så tufft också. Och det hade jag nog inte klarat med mitt knä då ju. Lite tråkigt men så är det, de får ha ett träningsläger till när jag är tillbaka ;)
För tillbaka ska jag om det inget annat händer, det är iaf meningen ja ska vara tillbaka så fort mitt knä är färdig rehabliterat. :)

Men nu ska jag snart iväg och käka pizza och sen jobba ;)

Puss å kram <3

Ingenting

Ingenting blir som man förväntar sig, det blir snarare tvärtom.

Bra eller dåligt ? :P


49

Det är 49 dagar kvar till studenten :D

Grattis på födelsedagen

Grattis lillsyrran på 17 års dagen, kusin therese på 3 årsdagen å stoffe på 23 årsdagen ;)

Some day's..

..are better then others ;)

Glömt

Jag har ju glömt att skriva hur de gick hos läkaren i fredes ju :)
Det gick väldigt bra, bulorna under såren var inga farliga. Det var typ inre blödningar i knät som skall gå bort av sig själv om ett tag. Om det inte gör det så skulle jag höra av mig igen.
Så det känns ju bra :)

Igår var det förfest hos Jennika innan man stack till barabar.
Det var trevligt, men hade nästan trevligare på förfesten.
Kändes inte bra att dansa med mitt knä, gjorde ont :(
Det är ju inte helt bra inu, så bara bevis att jag var lite för tidigt ute för att festa.
Men jag hade ju tråkigt så ville ju ut, och jag ångrar mig inte heller så  :)

Idag har det varit vääääldigt fint väder, snälla låt det hålla i sig!

Puss <3

pool

Har du swimming pool?
-Nej, men jag har damm under sängen!

tjetjing.

Ikväll blir de kankse utgång, eller det blir utgång ;)
Känns som om det var evigheter sen men det är ju mitt knä som ställer till de.
Vet inte om de är så lyckat att gå ut ikväll me tanke på knät, men vafan, ivärsta fall får ja väl sätta mig ner en stund eller nått om det gör allt för ont :) Det löser sig alltid.

Ses kanske på dansgolvet ;)

PUSS<3

eyh

Livet är liksom en spegel,
därför alltid ta till regel.
Ler du mot den,
så ler den igen!


Jaha då ska man jobba inattt :)
de ringde in mig innan idag och behövde nån som kunde joura inatt.
Och ja varför inte sova där och få betalt än att sova hemma?

Tjohoppsan nu ska jag gå och äta. Ha de fint.
PUSS <3

Knas?

Au just de! Nej inte jag :) Utan någon är verkligen knas just nu.

Nu efter mycket slit är jag klar med arbetet tills imorgon. Tycker att det är bra men inte tillräckligt bra för att få ett mvg, vilket jag vill. Men jag känner inte att jag har tid att lägga ner så mycket tid på alla arbetena jag har just nu.
Fick reda på innan idag att vi har ett litet prov imorn i friskvårdsmassage, hade jag ingen aning om. Får väl testa och se hur det går, eller så får jag be om omprovstillfälle istället. Jag var hos sjukgymnasten på förra lektionen så missade början, men ingen sa något om prov eller ja läxförhör till imorgon?
Men esh jag överlever :)

Ska till läkaren med knät imorgon oxå, halv åtta. Vilken tid asså.
Men ja har fått en bula under ena såret, antagligen inget alls allvarligt men jag vill ändå bara ha en liten koll på vad det är :) så lika bra att fråga på.

Men nu ska jag inte ägna mer tid åt bloggen idag, utan ska snart dra mig till sängen. Är riktigt trött.

Puss <3


Vet ni vad?

Att det regnar ute

Att det är tisdag idag

Att det är 58 dagar kvar till studenten den 5 juni

Att den 15 april stänger anmälan till högskolan

Att den 16 april så fyller min syster och min kusin år

Att jag borde göra skolarbete istället för att sitta här

Att livet går i vågor, ena stunden bra, andra stunden dåligt

Att jag vill gå en bartender utbildning utomlands

Att jag vill åka som aupair till florida

Att jag vill plugga vidare

Att jag vill jobba direkt efter studenten

Att jag sällan lär kunna göra allt det

Att nu har jag inte mer att skriva för stunden


Puss <3


Prickig mage

Yes, jag har en prickig mage.
Jag fick såna sprutor att ta för att inte få blodpropp, och de ska jag sjäv sticka in i magen :S
Men det går fint, hehe. Det svider lite och gör ont lite efteråt. Fast de är inte så farligt :)
Och av dem får jag en röd prick där jag satte sprutan, två eller tre av dem blev lite större märken.
Men det är ju bara reaktionen, jag har tur, vissa får stora blåmärken, så om man jämför så är mina små prickar inget alls :D Haha och sen försvinner de efter någon dag så :)
Nu har jag bara en kvar att ta imorgon, sen slipper jag dem.

Jau nu ska jag göra nått annat..vad? jadu väldigt bra fråga.

Pussen <3

Högskoleprovet

Idag gjorde jag högskoleprovet, jag tyckte det kändes helt ok, fast man fattade inte så mycket på några av delproven.
Jag har varit inne och rättat mina svar nu, och resultatet tänker jag inte lägga upp här (A) haha.
Men sedan omvandlas de ju till poäng, från 0,0 till 2,0, men hur gör man det? Hade vatt intressant att få veta nu var på skalan man hamnade. Inte för det gick så superbra men ändå :)
Sedan sägs de ju att man brukar höja sitt resultat för varje gång man gör det, och detta va första gången för mig. Så gick de helt åt skogen i vår så kan man ju göra om de till hösten igen :)

Min kväll blev visst inte som jag trodde, vad ska jag nu hitta på med?
Puss och kram <3


Onödig fakta

Man tappar ca 100 hårstrån om dagen.

Idag är det 62 dagar till studenten den 5 juni.

Idag tog jag bort mina stygn från operationssåren.

Imorgon ska jag och en massa andra göra högskoleprovet.

Att nu ska jag inte skriva mer för tillfälligt.

<3

På sjukhus så ..

På sjukhus så finns det sjuka människor över allt.
Typ så sa de i tv-programet scrubs för någon dag sen :)
Hemskt logiskt, eller hur?

puss <3


Jag blir så glad..

Det märks att de håller på att flytta runder här på bloggen, jag har inte kommit in här på några dagar, så det har inte blivit något direkt skrivande här.

Min fotbollstränare är glad över att det inte var så allvarligt med mitt knä, det märks. Idag när hon såg mig sa hon t.ex. -Jag blir så glad när jag ser dig! :D
Jo jag är oxå glad över att det inte var värre än det var, snart kan man ju ut och springa ordentligt igen ju :)

Puss<3

RSS 2.0