Blää.

Fy vad det är jobbigt med flytt..Allt man ska ha med sig osv..Och så ska man lyckas klura ut vilka bussar och vart de går ifrån när man ska pendla imorgon in till skolan!..Jobbigt värre..

Ifredags shoppade man lite saker till lägenheten..i lördes lit me..Sen var det utgång oxå igår..Längesen ja var ute i ystad och snart blir det antagligen malmö istället ju =)

Idag har det varit den sista packningen osv..har fortfarande en del att packa..men det får gå..Är sjukt trött skulle nog somna om jag gick och la mig nu..
Men först har jag lite saker till att göra..

Får skriva i bloggen sen när jag fått lite ordning på allt...


Mkt inför flytt

Ja fy vad det är mycket man ska tänka på innan man flyttar, särskilt allt man ska ha med sig.
Som tur är har jag ju inte superlångt om jag skulle glöma något, men ändå.
Jag har inte ens börjat packa ordentligt, det vore nog på tiden om man ska flytta nästa vecka.
Men i vilken ände ska man börja i? =P
Vill ha tillgång till lägenheten nu! Hade varit lättare ;)

Please

Don't hurt me...

En.

Jag vet precis vad jag ska skriva, har allt formulerat i huvudet. Alla meningar är redan skapta, jag har format dem för att passa in. Allt är redan uppbyggt, nu ska det bara skrivas ner.

Men när man börjar skriva så försvinner allt, allt man tänkt igenom är borta. Kvar finns bara enstaka ord som inte leder någon vart. Om de orden skulle skrivas ner för sig själva så skulle det bara se förvirrande ut.

Det man tänkt blir inte så, man tycker gud va bra! Men det är borta lika fort igen. Ingen annan än man själv har fått se dessa glömda meningar. Det var något man ville dela med sig av, men det var antagligen inte meningen att andra skulle få höra.

Lika bra att komma på något nytt att skriva när man ändå sitter här, men det blir aldrig detsamma.

Igår. :)

Var med Olivia i stan igår =) Längesedan vi träffades..Eller ja det var ju på sjöbomarknad hehe...
Men har blivit lite dåligt med att umgås när det är sommar, men vi över lever ju ändå =) Nu kommer det bli ännu värre när jag flyttar till Malmö och hon till Kalmar..Men vi får åka och hälsa på varandra..ett måste hihi.=)

Typsikt..vill flytta direkt på måndag! =D


Blivande Malmöbo!

Japp. Jag fick en lägenhet i Malmö nu =)

Uppropet tog bara ca tio minuter, det enda vi gjorde var att säga ja när de ropade upp våra namn och sen skriva under ett papper där vi registrerade oss vid studier vid malmö högskola..Sen var det över..
Och då var klockan ca tio min över tio så bara..jaha och visningstiden fick jag kl 14..hm..
Så jag chansade och ringde dit för att fråga om jag kunde komma kl 11 i alla fall..och det fick jag =)
Märktes att de hade det fullt upp, för dem var lite röriga med allt. Jag hade fått ett pris igår i telen för den stora lägenheten på 30 kvm och de sa samma pris när vi var och kollade på lägenheterna.. Men sen när jag skulle skriva kontrakt så sa de helt plötsligt ett annat pris..så vi bara va?vänta nu..det sa ni inte förut..
Så eftersom det blivit fel med priserna som de sagt till oss..så erbjöd de en 25 kvm me balkong istället som någon tackat nej till..så jag tog den..funkar lika bra och skiljer en hel del pengamässigt oxå..

Jag får nyklarna på måndag =D Men kan inte flytta in då eftersom både mamma och pappa jobbar kväll och jag går i skolan på dagen..såå tråkigt..Får väl bli på tisdagen då...
Men har iaf fått en lägenhet =D Min egen hihi..

Fick ringa och ändra till hon jag hade fått övernattningslägenhet hos..men hon blev inte sur eller så..utan bara vad trevligt med en egen lägenhet..lycka till =)

Me Happy ;)

Chokad lr vadå?

Jag blev lovad visning på en lägenhet som blev ledig den 1 okt..men de ringde aldrig som de sa..Men för någon dag sen fick jag ett majl där de undrade om jag fortfarande var intresserad..Jag glömde svara då, så gjorde det idag.
Sen ringde de mig typ en timme senare och sa att de hade två st lediga den 1 sept. Så jag ska på visning imorgon, hoppas den stora är kvar då..ville igentligen ha första visningstiden men är på upprop i skolan då..så fick bli den andra tiden..Jag ska ha en av dem två! :P Storleken får kvitta, bara jag får den enna. Annars blir jag fan ledsen..Nu är det dags att komma hemifrån lite ;)

Jag var inte alls beredd på att de skulle ringa..får hoppas det går bra imorgon =)
Är lite nervös för uppropet oxå..
Visstja..ska leta upp mitt antagningsbesked så jag kan ta med det imorgon till visningen..


Love is..

Love is wicked..

Att se möjligheter..

Att se möjligheter är allas svårigheter...

Firande

Igår var vi nere i Skateholm och firade min mamma och Gunilla (moster) som båda nu har fyllat år.
Det var trevligt..mkt skratt imellanåt..en del på min bekostnad hrm haha =)
Lekte lite med mina små kusiner..när jag jagade dem en runda så gick jag lite istället för att springa..då sa en av dem .du är lika långsam som en sköldpadda! =D haha..Det fick han äta upp ;) hihi

Varit och köpt en trådlös mus till den bärbara datorn..kan vara bra att ha..
skulle även kolla på nya skor eftersom de jag har nu är lite sönder..Har haft dem i kankse tre månader och de var rätt dyra och nu är de lit sönder..najs..Men hittade inga som jag ville ha..vill ha typ likadana som de jag redan har..
Och jag köpte en tröja..hrm..behöver jeans mer än tröjor..får se om jag behåller den..men nästa gång måste det verkligen bli jeans =P

Löpbandet var fortfarande trasigt idag när jag skulle träna..suck..

Grattis

Grattis Gunilla på födelsedagen =)

Nehe?

 Så ni orkade inte läsa allt det jag skrev ? Vet nog att ni är en del som redan läst lite ;) hihi

Bra/dåligt/skoj

Igår hände det en väldig massa saker.

Dåligt
Började med att man fick upp tidigt..skulle till läkaren i Malmö för ett återbesök med knät. Blev lite försenade men hann precis..några minuter till goda ;)
Läkare berättade att jaa..du kommer i princip alltid ha ont i ditt knä pga sprickan i menisken..Men! Smärtan är ofarlig så du kan göra vad du vill även om du kommer ha ont..det kommer inte hända mer än att det gör ont..Det är inget som skadas osv.. Och ju mer man bygger upp musklerna i knät ju mindre ont kommer det göra eftersom det belastas mindre då..
Om smärtan skulle vara så stor att man inte kan leva med den så kan man operera bort en bit av menisken..Men i mer än 70% av fallen så kommer man få förslitningsskador när man blir äldre och antagligen behöva "byta ut knät"
Så nej tack..då kan man lika bra ha lite ont nu..eller mycket ibland. Än så länge kan jag leva med det, fast sjukt tråkigt ju! Inte lika kul att ut och dansa osv om man har ont..men man vänjer sig väl med att få ont i knät när man gör något kul..

Bra
Efter det besöket så åkte vi och kollade på en dator till mig, en bärbar. För om jag nu ska pendla och bo en vecka här och en där så blir det lite jobbigt med en stationär dator. Det är inte det lättaste att släpa med sig direkt. Så vi var i tre affärer, först expert men där fanns inget så direkt som verka bra, sen var vi på siba där hittade vi en men njaa.. och sen var vi inne på onoff och där så fann vi en direkt =) Med den fick man ett mobilt bredband som man surfar fritt året ut..telia då.och det var vad vi ville ha.. För måste ju kunna surfa på den även när jag inte är hemma ;)
I den första affären sa de telia är bäst, den andra 3 och den sista telia.. hehe de säger lite olika de här gubbarna :P
Det tog rätt lång tid med att först välja dator..sen skulle man bestäma sig om man verkligen ville, och sen skulle de lyckas hitta paketerbjudandet på datorn oxå..Det tog tid! Vet de inte hur deras eget system funkar eller? ;) Sen fick jag inte ens stå på det mobila bredbandet osv själva..Bara för jag inte var 20 inu =S Där ser man..

Hm dåligt
Innan vi åkte hem..var vi riktigt hungriga så stannade vid ett gatukök..Mums vad goda pommes jag fick =) Och det bästa av allt..När pappa sa att han ville hem..för han ätit upp sin mat..så hade jag lite kvar..och då kom en vinpust och tog och vände på min tallrik.. (vi satt ute och det var sån papptallrik) Usch inte ville jag ha den maten nu när den hamnat på bordet..så vi fick ju köra hem :P

När jag kom hem var det raka vägen in till Ystad för att hinna träna innan de stängde för dagen..Och så klart var löpbandet trasigt så fick klara mig utan att springa..bara därför ja jäktade in till ystad ju!!

Bra =)
När jag hunnit vara hemma en liten stund fick jag sms om bowling i Malmö så man bara visst jag är med! =)
Var snabbt klar och på tåget till Malmö.. =) Det var jag, Denice henns kille Daniel och Thell. Vi gick typ upp till Lilla torg först och tog en cider/öl ;) Sen när vi skulle bege oss till Big bowle så var det ingen som visste var det låg direkt..Förutom jag...Det var ju bara raka vägen i princip..men de litade inte på mig utan frågade i någon affär och jag hade så klart rätt ;) hihi
Började med att äta..2 rätters middag. Först lax..Mums..eller inte! Men den gick faktiskt att äta hehe..antingen berode det på cidern eller på att såsen till var rätt god haha. Sen var det nån biff? Den var helt okej och efter maten så väntade 2 timmars bowling. Jag vann en av runderna =D
Hade väldigt trevligt så är glad jag hängde med. =)

Inte bra!
Och imorse när jag vaknade så låste min vad sig! Den typ musklen bara drar ihop sig och gör sjukt ont och man kan inte göra nått fören de släpper..jag vet hur man kan göra för å hindra de när man känner de är på väg..men hann inte reagera denna gången.. Var såå längesen de hände sist så..Men men..Nu har jag ganska ont i musklen så kan knappt gå i trappan haha..Men det släpper så småningom =)

Väldigt dåligt
Efter att ha skrivit ner det mesta som hände igår blev det ju en hel roman, och ingen kommer att orka läsa allt det heller.
Så efter all möda jag lagt ner så är det kanske ingen som ens läser det haha.. Ni kan ju lämna en komentar om ni orkade er igenom allt ;)

Lägenhet

Japp så nu har man fixat en övernattningslägenhet tills man hittar något eget =)
500 meter ifrån skolan, inte illa ;)

Hann inte träna idag..måste hinna imorgon då alltså..
Kan säga att de nya övningarna verkligen gjorde nytta..fick träningsvärk..usch hehe..
Ska in till sjukhuset i Malmö oxå för ett återbesök sen jag opererade knät i mars..
Det är mycket som händer nu i dagarna =)

Yeah

Jag har faktiskt lyckats sova en del denna gången..Brukar ha väldigt svårt för det när jag ska jobba vaken på natten..Att sova på dagen är inte det lättaste för mig =P hehe. Men va bra jag kunde det idag..fast man somnar ändå inte på jobbet.även om man blir trött fram på småtimmarna så vänder det oftast och när man slutat jobba och kommit hem för att gå och lägga sig så är man helt pigg..Och så är man ändå tvungen att sova för annars klarar man ju inte hela dagen sen =)

Ska ju se i alla fall en lägenhet imorgon..så då får man vara på alerten =)

Grattis

Grattis Daniel på födelsedagen =)


Löpning steg 1

Har varit hos sjukgymnasten idag, fått nya övningar och ändrat några gamla.. Den bästa förändringen är att jag fick testa igen på löpbandet och denna gången gick det utan smärta =D Iof jag sprang i 5 min, lite kanske ni tycker men med tanke på hur ont jag haft och att det gjorde hemskt ont sist jag bara sprang 3-4 min så är det en lagom start på löpningen. =) Ska hålla mig till 5 min denna veckan och nästa ska jag börja öka minuterna..Sackta men säkert för att inte överbelasta knät så att jag får backa i övningarna..det skulle ju inte vara skoj! Och om några veckor så blir det förmodligen löpning utomhus om knät nu sköter sig och inte börjar göra ont!

Ska jobba vaken natt nu i natt..så om några timmar ska man gå och lägga sig..drygt..Skulle inte haft denna natten igentligen men men..tog den ändå. lite pengar ju =) Och sen har jag tatt bort två andra turer så med denna jämnar det ut sig lite ;)

Imorgon ska jag kaanske träna får se om jag hinner..för ska även kolla på 1 kanske 2 lägenheter i Malmö.
Men jag har inte helt bestämt mig om jag ska flytta eller inte..Har fått lite beslutsångest över det, så får se på denna/dessa lägenheterna iaf..men väntar nog med att bestäma mig om jag ska flytta eller inte förren skolan börjar..Kanske blir så att jag pendlar, om inte så kan jag ju hitta en lägenhet då istället..Men men..tiden får utvisa hur det blir..

Nu ska jag se om jag kan hitta på något annat vettigt att göra..
Tjolevippen..


Grattis

Grattis Mamma på födelsedagen =)

Kill Bill

Jag såg den första filmen om Kill Bill igår..och jag tyckte den var ganska så dålig..vet typ att den handla om hämnd och blod som spruta rakt ut..Sen hängde jag inte riktigt helt med..Men men.. =)
Blev inte alls mkt sömn ..bara två tre timmar kanske..sen fick ja sova nu igen när jag kom hem..men då kände jag mig nästan pigg men visste att jag var tvungen att i alla fall försöka sova annars skulle ja inte klara av att jobba idag.. =) Ska åka till jobbet om någon timme..suck..Fast har inte så väldigt många turer kvar..denna och den imorgon är som jag tagit extra..kanske dumt..men lite mer pengar nästa månad om man säger så..

Allting tar sin tid..ibland går det fort ibland tar det längre tid..
Men hur man än gör, så kan man inte skynda på..
Det måste få ha sin gång, men ibland vill man bara att det ska försvinna..

OJoj =)

Idag har jag minsan hunnit med mkt och klockan är inte elva än =)
Jag fick gå upp tidigt för att följa med min lillebror ut till bussen imorse eftersom alla andra jobba och han började skolan idag. Så jag kom ju upp tidigt så passade på att köra in och träna när jag ändå var uppe, sen har jag även hunnit ringa till Daniels mormor och bestämt en tid för att kolla in hennes lägenhet i Malmö..Den ligger 500 meter ifrån där jag ska plugga =) och jag skulle nog får hyra den mkt billigare än vad en studentlägenhet kostar..
Men jag är inte helt säker på den inu..ska kolla på den på torsdag så får vi se hur de blir..

Jag är inte helt säker på om jag ska flytta till Malmö ändå..kankse blir så att jag pendlar fast jag inte tycker om att pendla och att det kan bli långa dagar..Men nu fick jag tag i ett schema som inte helt stämmer med det vi fick förut..och om de här andra stämmer så är det en del hemstudier några veckor..och långa dagar i skolan andra veckor..så får se hur de blir när jag börjar..får antagligen bättre info om schemat då..
Om de nu är så skulle man kunna hyra lägenheten de veckor de e långa dagar och när de e hemstudier så kan man lika bra va hemma..Det verkar vara lite klyddigt..men som sagt det löser sig =)

Nu ska jag vila en stund..fick nån konsti huvudvärk..antagligen för jag sovit lite dåligt de sista nätterna..har inte haft tid att sova ;) heh..Och sen ska jag jobba eftermiddag/kväll =)

Tjohej..

Hopp

Än finns det hopp =)

Lyckad

Ja så har man varit  på årets kräftskiva, som vanligt börjar fester lite segt men blir bättre å bättre =)
Efter maten hade vi lekar, som vi iår inte hann blev klara med. För det började störtregna och alla  avslutade den leken de höll på med och sprang sen inn.. Men vårt lag hade nästan precis börjat den leken så vi stannade..eller ja vi var tre som stanande och resten av laget sprang in..Och ja så klart domaren stannde oxå =) Och blöta var vi sen, tur ja hade en tröja utanpå annars hade linnet vatt helt dyngsurt..
Men kul hade ja särskilt längre fram på kvällen. ;)
Jag var en av dem som stannade längst haha..vilket jag inte alls hade trott när jag åkte dit..Men ja allt kan ändras på kort stund...

Himlen är helt svart där ute =( såå tråkigt..
Kan någon berätta var sommaren tog vägen..
Men hann faktiskt sola en stund i går förmiddag =)
Men idag öser ju regnet ner..suck.

Kräftskiva

Ikväll ska man då på kräftskiva..förhoppningsvis blir det ju skoj..bara de inte regnar..fast de har ju tält vi ska vara i så =)
De vi ska till brukar alltid ha lekar och så, hoppas de blir några roliga då hah. Men om de skulle regna blir de nog inga..för de kan man ju inte ha i tältet..
Det brukar alltid komma väldigt många personer dit så undra om det kommer lika många idag =)



Love

Duktig

Japp! Jag har varit riktigt redig idag =) Först jobbat, sen tränat och sen ändrat om lite på rummet..Det med lådorna som jag skrev innan är löst hehe..Gud vad mitt rum blev snyggt..och ändå är det inte så himla mkt som är förändrat..Tvn har fått en ny plats..så kan inte se den ifrån datorn..vilket på sätt och vis är bra..soffan är helsnygg..Mitt rum har fått ett helt annat lyft..Najs!=) Ångrar inte soffköpet alls..
Omändringen på rummet kommer kanske bidra till att jag kommer ha det städat lite oftare hihi..och det är ju positivt =)

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt..Vi har sett på film Wanted heter den och den var väldigt bra..käkade även chips och dippa ;) mums..har haft en helskön hemma kväll..
Känns som om man verkligen behöver vila upp sig lite..har inte sovit ut på ett tag nu..ska jag verkligen göra imorgon om man inte blir väckt av resten av familjen..
Sen är det ju kräftskiva på kvällen imorgon..skojskoj även fast jag inte äter kräfter hihi =)
Jag har nog missat poängen där ;)

Fullt

Det är hemskt vad mitt internet segar..tar en evighet att göra något ju..!

För att det ska se snyggare ut me soffan på rummet så måste jag ändra om lite..Är i full fart..men hm..vad ska jag göra av alla saker? När jag ändrade om och tapetserade osv sist så hamnade en del saker i små kartonger i en hörna..och de står kvar i nu heh..Dem måste bort.! Där ska tvn stå nu.. Har redan gått igenom den stora kartongen..kastade det mesta..men där blev en liten låda med saker kvar som jag absolut inte vill bli av med..Minnen liksom!
I en kartong så har jag glas, snapsglas osv..såna ömtåliga saker..de har inte plats på mitt rum just nu..men när ja får en lägenhet så åker dem upp..om de nu blir nån villsäga..
Men frågan är typ nu..var ska jag ställa allt? Haha..svårt ...Eller så får det stå kvar och så får jag trängas tills jag får en lägenhet..det går oxå..men inte lika kul =P

Nej nu ska jag fortsätta stöka runder.. =)

Facebook

Jag har skaffat facebook.. Varför? Inte en endaste aning..Bara så ska va?! Haha.
Nej men de verka inte alls kul..kommer garanterat inte att vara där särskilt ofta..menmen..nu har man det med, även om man inte kommer använda den haha..

Ibland måste man se förbi
de dåliga sidorna och se de goda..

Oho..Fick det dära mejlet idag.! Men liksom hallå..inte mycket till info det dära :P Haha.
Får hoppas de nu ringer nästa vecka om lägenheten..vill ha! =)

Hade 4 timmars pass på jobbet idag..Och vi skulle endast städa..jaa visst...vi var klara på mindre än en timme..Vad hade de tänkt vi skulle göra sen då? Men det gick bra ändå heh..
Och så tränade jag mitt 3e pass denna veckan yeah..tur ja gjorde det idag..annars hade jag fått gå upp tidigt imorn..vill jag inte..vill ha sovmorgon..känns som om jag haft dåligt med såna dagar..

Allting kommer över mig..
Saknar..

Uppe.

Ja idag så var det meningen att jag skulle träna..men det blev det ingen tid över till..
Har hämtat soffan =) man fick ju plocka upp den och kolla så att alla delar var med..och då passa vi på att sätta den på mitt rum tills jag får en lägenhet..men vi skippa den delen där man kan ligga eftersom att den skulle ta för mkt plats i mitt rum..så den delen får vi lägga under sängen eller nått hihi.. för den ska på när ja kommer till lägenheten..
Aaa va fin soffan är =) skön att sitta i oxå..jag är helt nöjd..tror jag gjorde ett riktigt kap ;) hihi

Hm..

=)

Min soffa har kommit.. =)
Så ska in och hämta den imorgon.. även om jag inte får lägenhet så får den plats på mitt rum hihi..
Hade tänkt träna imorgon med..men känns som om jag inte kommer hinna det..för ska jobba oxå..
Så får bli på fredag eller lördag..men det går lika bra det.


Det kommer att ta ett tag att lappa ihop..
Miss u..

Hej.

Nu har man tränat på rehab idag igen..bara en gång till denna veckan..undra när det ska bli..torsdag eller fredag? Jobbar båda dagarna men de går nog att tränga in..man måste ju så..usch..

Har kanske hittat en lägenhet i oktober..bättre sent än aldrig heter det ju =) Tycker i och för sig att hyran är dyr! Men studentlägenheter är rätt dyra =( Tråkigt men sant.

Men får se vad som händer.. de ska ringa mig för visning i slutet av veckan eller i början på nästa.. =)




Rehab

Usch vad mkt folk där var idag, det är trångt och jobbigt..alla väntar på samma maskin eller behöver just samma kudde till sina övningar..fast iof så har jag varit där när det varit ännu fler folk.. Mkt lugnare när det är mindre folk..
Men det verkar gå framåt med knä iaf och det är ju det som räknas..

Verkar som om jag kaaanskeee kan få tag i en lägenhet den 1okt =D en månad efter start gör inte så mkt..får pendla ju.. Men man kan hoppas..annars får ja nog vänta till jul..då e de många som slutar..och då borde det bli fler lediga =)

Sista..

Detta var nog min sista sån här jobbhelg .. där man jobbar länge fre-sönda..lite skönt..men ändå tråkigt..men har ju en hel del andra turer kvar så =)
Efter en sån helg är man litesliten ..men men..det är kul oxå så klart..

Tänker på dig..

Hm ser ut som om att man kommer att få pendla de första veckorna när skolan börjar..har väl inget val..men hade hellre haft en lägenhet från skolstarten..men men..det går väl lika bra..kommer säkert att få en sen..annars får jag pendla på =) heh..

Nej undra om det går nått bra på tv nu ?

Slut.

Jo man är helt slut nu..sovit dåligt nåra nätter..sen jobbade man igår och kom i säng sent..och upp tidigt och jobbat hela hela dagen..och sen ska man jobba hela dagen imorgon med..och jag är slut nu..får se till att komma i säng i tid idag =) så att man orkar imorn ju..

Spelade minigolf på jobbet idag..kul..jag vann haha..iof så var vi bara två st..och så var det på surbrunn..på de blåa banorna..de ska tydligen vara de lätta hihi..

Nej nu e de snart en film jag ska se =)

Soffa..

Jag har köpt en soffa =)

Åska?

Var nere i Skateholm i mormor och morfars stuga..jättetrevilgt.. Hade med oss en äpplekaka som jag och syrran hade bakat..mums ..alla gillade den ;) Så jag kan visst då baka!

Gud vad det blixtra ut över havet och mot smyge och där..undrar om det kommer hit.. Här är såå kvavt ute...så det skulle nog bara vara bra om det kom en åskskur..Det pratas ju om att det ska bli oväder igen nu till helgen..Och jag som ska jobba hela helgen..hrm...

=)

Hjälp

När man skulle köra till jobbet igår kväll så körde en bil ut rakt framför mig.. vilken tur man bara körde i 60 och inte i 70 som man får göra där..I så fall hade det ju smällt..han bara svängde rakt ut..usch vad obehagligt det var.. där han kom ifrån har de skymd sikt..och han chansade väl på att där inte skulle komma någon..en väldigt dålig chansning enligt mig..
Men men..det gick ju som sagt bra ändå..men man vet aldrig vad som kan hända när man kör bil..

Såg Flight 93 och World Trade Center under natten på jobbet..har sett dem innan..men tycker dem är bra och även sorgliga.. WTC varar i ca två timmar men tog nog närmare två och en halv eller tre timmar.. man fick pausa och sköta sitt jobb när det behövdes ju...

Idag fick jag reda på att Olivia inte ska läsa i Malmö längre utan i Kalmar.. Så det betyder att vi inte längre kan söka lägenhet ihop..så jag får väl återgå till att söka enbart 1:or..Men tråkigt ju..nu hade man ju sett framemot det här ju..Men det kanske blir trevligt att bo själva oxå..eller så kanske det blir ihop me någon annan.. det åter står att se =)

Man börjar ju strax högskolan..det är inte många veckor/dagar kvar..än har man inte riktigt fattat..det kommer väl de sista dagarna då det börjar bli mer allvar..Men det ska bli intressant..tror jag kommer att tycka det är jobbigt men jätteintressant.. =)

Jag kommer aldrig glöma vissa saker..

-.

Har varit nere i Skateholm och gått en runda med mamma... Det är härligt där nere...

Snart ska man hoppa i säng och sova några timmar innan man ska jobba vaken natt. Ska nog ta med mig några filmer som jag kan se om där inte går något på tvn..brukar vara dåligt med det på vardagsnätterna..

Har hittat en jättefin soffa..funderar verkligen på att köpa den så att man har nått om man nu flyttar..kanske lite stor om det blir en 1a..men säkert perfekt om det blir en 3a ;)


Det svider..

Oj.

Värst vad många som blivit intresserade av min blogg.. va kul =)

Har hittat några snygga lägenheter idag, både 1or och 3or..
Men varför lägger man ut ett mobilnummer som inte är i bruk? Dåligt..
Får hoppas det blir någon tur med dessa ;) man kan ju hoppas =) hehe

Man

Tränat idag..känndes mkt bättre idag iknät.. det behövde bara några ggr på sig för att känna in det nya trycket..så nu kan man snart höja lite till. och så kan man nog springa snart =D yeah..


Man lär sig av sina misstag..men det finns mönster som aldrig går att bryta..


Visste ni?

Visste ni..att när man tror att tårarna tagit slut..så kommer det nya?

Jag vet..

Äckligt.

Hänt en sjukt äcklig sak..blää..
Ni vet kanske att inte alla människor kan äta genom munnen? De har en så kallad knapp i magen då, genom den får dem sin mat. Den knappen sitter rakt in i magsäcken.. om den ramlar ur så måste den in direkt igen annars kan hålla växa igen..
Jag har varit med om när en sån knapp ramlade ur..usch..man blev lite skärrad kan jag säga..men ja det löste ju sig till det bästa så ingen skada skedd. Men man blev lite chokad..

Hm den lägenheten jag hittade idag verkade ganska intressant, får se om det blir något där..
Det är såå svårt att hitta en 1a eller 3a i någerlunda rätt prisklass..men det finns..och vi ska hitta dem ;) hahah..

Drömma kan man..


Höst

Ja idag känns det verkligen som om det är höst...
Imorse var man duktigt och gick upp för att man skulle iväg och träna..
Men när man körde på e65 in till ystad så undrade man om man var särskilt klok..för det regnade så mkt att alla bilar körde i 80 för man såg ju fan inget..man bara varför skulle jag träna just idag..!
Men träningen gick bra..och nu är man hemma och ska snart iväg och jobba..blir sent ikväll..


Det var kärlek..

It..

It will take some time..
And it will be hurting..
But one day..
It will be gone..

20 års

Ryngeloppisen..ja den va tråkig..ja tyckte det i alla fall..var inte på humör för sånt hehe..gick hem och la mig och solade lite istället mkt bättre tyckte jag hihi..

Sen var man på 20 års fest hos min kompis pojkvän.. Det var trevligt ;)
Några stack till Öja sen..men inte jag..stannade kvar på festen.. hade ingen jättelust att gå ut och dansa..berodde på lite olika saker..en av dem var att jag hade ont i knät..gjorde ont bara av att gå i trapporna här hemma igår.. men det är bättre nu..skönt..men sen så måste man väl in om och träna imorn igen..får se om knät håller då eller om de gör lika ont efter denna gången..i så fall får jag nog ta bort någon av de nya övningarna..blev kanske för mkt ny påfrestning på en och samma gång..suck..
Någon som vill byta knä? haha..

Att våga

Att våga är att förlora fotfästet en kort stund..Att inte våga är att förlora sig själva..!


Det är just svårigheterna som vissar vad människan duger till!

Tungt

Ja benen känns helt tunga och det gör lita ont i knät..Jag har fått nya och mer ansträngande övningar för mitt skadade knä..kanske lite för påfrestande..Var nere på stranden i Ystad igår kväll och gick lite..men det blev ingen lång promenad för det började göra för ont i knät..såå tråkigt det är..menmen..det blir nog bra för eller senare.. kan man iaf hoppas..

Idag är det den *stora* Ryngeloppisen..jippie..lr inte..man har väl varit där för många gånger..dit kommer det sjukt mycket folk..oavsett fall det är strålande väder eller fall det öser ner..folk har visst inte mkt bättre för sig =P heh
På kvällen har de ha dans osv..men dit ska man ju inte..

Ska på fest..=)
Sen hörde jag många skulle till Öja efter festen..men det tror jag nog jag skippar..tycker inte Öja är så där himla kul..

Nu ska jag nog se om jag klarar av att städa mitt rum..det känns och ser ut som om det var länge sedan haha..tråkigt det är..hur ska det gå om man flyttar hemifrån haha..esh det kommer gå hur bra som helst ;)

Inte än

Jag har inte kommit över det..men tids nog gör man

RSS 2.0