Dumburk..

Om ni nu förstår så menar jag tvn...Den funkar inte..lr jo tvn funkar..men inte boxen med alla (få) kanalerna..kommer bara in på nån internetsida typ via boxen..skumtskumt..kan inte klaga heller eftersom hyresvärdarna typ bara går att nå någon timme mellan mån-tors..får väl kasta mig på telen på måndag om den inte funkar då heller..blää..

Gjort en tenta nu..hoppas den blir godkänd..hata saltena =P

Nej nu måste ja komma på något att äta..
Ha de gutt!..

Snow..

Snö snö snö..idag har det snöat igen..
Kallt..brr..

Tenta till fredag..bah..vill inte..

Like u.. <3


Hm.

Ännu en tenta inskickad..bara en del till som ja snart ska skicka in..får hoppas det går vägen..
Sen ska ja börja plugga på tentan som e på fredag..salstenta..hur ska det gå..usch..!.

Var ute och cyklade i förmiddags..glatt..däcket bara gled under en ju..fick gå vissa sträckor eftersom att man säkert hade kanat omkull annars..så å det när det snöat å minusgrader.
I fredas när snön kom så var det någon som skrivit I <3 U ute på gröningen här utanför där jag bor..va gulligt =)

Jag har blivit rätt seg me å skriva här..men har inte orkat ordentligt..tror inte det blir så mkt denna veckan heller eftersom det både är skola och tentaplugg..veckan efter kanske =)

Men ni får iaf ha de gutt =)

Puss <3

En

En tenta inskickad, skönt,.om den nu blir godkänd vill säga..
Sen har jag en till som ska in på måndag..den får jag göra i helgen..
Just nu är jag rätt trött, ska se klart en film som går på tv6 nu..väldigt bra e den faktiskt.. running scared..sen ska jag sova..imorn ska jag träffa killen och släppa skolan lite för sen e det ju dags å göra nästa tenta sen på fredag..
Ojojoj...

Fick nytt sån tejp på knät idag hos sjukgymnasten..rosa denna gången..sexigt ;)
Men tyvärr så har det redan börjat lossna =/

Aja.nu e pausen slut..
Ha de gött..


Ojsan

Såg nyss kommentaren uppdatera..varför tänkte jag? Det gjorde jag ju igår.. men ojsan det hade inte blivit publiserat..hehe.. förlåt =)

I måndes på träningen sprang jag 2 km på 12 min..fyfan säger jag, inte bra om man nyss varit jävligt förkyld..men jag hade klarat löptestet om de varit till polishögskolan..där e de 2km på 13 min för tjejer hihi..Jag börjar få lite kondis nu igen..var ju längesen man tog ut sig såhär..=)
Men imorn ska jag väl ta de lite lugnare.. 2 km på13 min kanske haha..har lite ont i knäet idag oxå..får se..kanske tejpar det igen imorgon?..

Men nej nu har jag pluggat nog för ikväll..måste sova nu..ska ju upp och träna imorgon..sen plugga satan igen..så att jag förhoppningsvis blir klar imorgon..denna tentan ska ju in på torsdag..

Men sovgott alla.. de ska jag ialla fall.
<3

Tjoho

Har haft en trevlig helg..
I fredas tog vi det bara lungt, i lördes blev jag inringd att vara funktionär på en fotbollscup i Malmö som HISO ordnar. Handikapps idrottens sammarbets oragnisation står det får..lr nått sånt liknande.
Det var roligare än jag väntat mig.. När jag kom fick jag en t-shirt med deras tryck och för att det skulle synas man var funktionär.. de fråga vilken storlek ja hade..så jag bara S-M beroende på tröjorna ju..de bara okej här har du en L..för det finns inga mindre kvar haha.. Men lönt å fråga från början då =P De kanske trodde jag hade XL? =P
Nej men det var givande..
Sen på kvällen var vi hemma hos Stoffe och några andra kom dit så spelade vi ett frågespel om Lund, typ en blandning av aktie och monopol spel.. Men det var kul =)
Igår så gick vi på bio och såg den nya James Bond, helt okej rulle..
Just nu är jag hemma i Rynge och hälsar på, sen när jag kommer hem imorgon är det bara plugga satan, har en tenta som ska in nu på torsdag, sen en till på måndag.. Usch..
Och sen ska jag även hinna med att vara på skyttet där ja ska vara ledare och så ska jag hinna träna.. Jag får gömma fjärkontrollen till datorn och internet sladden så att jag inte har nån anledning att göra något annat än att plugga.!.
Ajaj..


Nu ska det ätas lit..
Ha de gutt..

En busschafför, en busschafför.

Vad härligt att det finns några snälla busschafförer...

Ja det har hänt en hel del dena lilla veckan..
Bl.a. så får jag inte ge blod =( De sa att mina blodkärl var lite tunna så de kunde lätt spricka och ja få stora blåmärken osv.. kunde testa igen om något år..Jaja..tråkigt..

Var på ett ställe där ja kankse ska bli ledare nästa år..
Det är skytte för funktionshindrade..Jag fick testa att skjuta med joystick och elektronskytte..
Joystick använder de som inte klarar av att själva hålla uppe geväret..Så det sitter på en liten maskin så styr man med en joystick och skjuter av med en knapp..Elektronskytte är för synskadade/blinda och fungerar så att man har hörlurar på sig, och så med hjälp av ljus på tavlan så hör man ett ljud i hörlurarna..ju högre ljud ju närmare mitten..
Testade även en luftpistol heh..Men det var kul och intressant att testa de två sätten att skjuta..särskilt elektron..

Ne nu ska ja plugga lite..Kommer ingen vart.. =/


Hela helgen

Ja det har hänt en hel del..ska vi se om vi får ner det mesta iaf =)

I fredags så ringde de från det ledarjobbet jag sökte för nåra veckor sedan..ska dit på intervju på tisdag =) Vad skoj! .
Sen i fredags kväll så var moster och ena kusinen här inne och checkade in min lägenhet =)
På kvällen hängde jag med hem till Rynge..
I lördes så körde jag bil för första gången på två månader..men det kändes verkligen som om jag hade kört dagen innan oxå..man glömer inte..det sitter i märgen ;)
Var en runda nere i Skateholm då med, Härligt!..
På kvällen var det sexparty hemma hos Elin och sen utgång..trevligt ;)
Och idag så var det farsdag så då var vi hos mormor och morfar och åt kalkon med släkten..Så fick man träffat dem med =)
Så ja helgen har varit lyckad och nu är man tbx i Malmö igen hehe..
Det  var en snabb genomgång av vad som hänt..men orkar inte vara mer detaljerad..e trötter..

Här har vi en bild på Skate =)
Tagen den 8 november 2008Mingel

Ikväll så var jag och syrran på Vero Moda, de hade lite mingel, 20% på allt i butiken, lite tips om vintern och vårens mode, lottade ut en som vann 3000kr att shoppa för (så klart så var det inte jag, hade inte ens samma färg på lotten =( 
Det var trevligt, köpte två plagg, som var rätt billiga..behöver egentligen inget, men nu får detta bli mina sista plagg detta året..får försöka låta bli..jag behöver ju egentligen inte fler kläder, har så det räcker..men alltid kul med lite nytt ibland,,
Innan vi gick därifrån så fick man varsen goodiebag med lite saker i.. Man fick ett ett linne, en top, en sjal, en prov parfym, en mascara och glamours senaste tidning..Linnet var i storlek L..men antingen så har jag blivit större..för den passa faktiskt..lr så var det bara ett littet linne..för det linnet ja köpte var faktiskt i S ;) hehe..

Naj men detta var kul, inget jätte särskilt men kul =) Kanske man går på fler ggr..

Nu ska jag lata mig lite och kanske kolla på en uppgift som vi ska göra tills nästa gruppmöte..

<3


Nöjd?

Varför är det så svårt att vara nöjd med det man har?
Och om man inte börjar fundera på om man är nöjd med vad man har nu..så är risken stor att man förlorar det. Man brukar ju som sagt inte veta vad man har fören man förlorat det..och då är det oftast för sent.
Så något alla borde göra är att se över sina liv och tänka.. är jag nöjd med vad jag har? Om inte..varför är jag inte nöjd och hur ska jag ändra på det?..

Rädslan att förlora är ofta större än önskan att behålla..

Nej nu ska jag fixa lite till här innan det är dags att dra till träningen..
Sen ikväll är det mingel på Veromoda med syrran =)

<3

Helgen

Blev klar med hemtentan i torsdes kväll..jätteskönt att man slapp den i helgen..hoppas bara den blev bra..

Var på halloweenfest och sedan tingvalla i lördes..helt okej

Det är så mkt..vet inte hur man ska göra..vill inte det ska bli fel..

I like u!..

RSS 2.0