Jag vet jag vet..

Kanske kan börja skirva lite oftare här..men inte kul längre:P bara lit drygt hehe..kankse hittar tbx nu när skolan börjar igen  nästa vecka..usch vill inte..jag är ingen pluggmänniska..och så har vi fått nya grupper att arbeta i..trivdes ju så bra i den gamla..så ska inte bli kul att byta... =(

Denna sommaren har nog bara gett mig ett enda mygbett..och det fick jag föra veckan hehe..kliar inte ens..skönt man slipper den plågan iaf..

Jag vill åka på skidsemester.. =) har ju aldrig åkt skidor!..
Sen hittade jag någon som vill åka på rensol och lite festresa oxå ;)
Men kan ju inte göra allt ..så mkt pengar har man tyvärr inte..
Och jag kan inte ens skrapa fram 25 kr på en trisslott..snacka om otur i spel asså..vinner ju aldri nått..

Blablabla..nu ska jag göra nått annat..bye

Auj.

Har svinont i huvudet, jävla migrän ska komma när man inte vill ha...

När jag tänker på hur mycket pengar av resekassan som jag hade med hem så blir jag förvånad..tror ja hade typ hälften med hem =S Och så åt vi ändå ute varje dag å köpte kläder..iof var nästan alla kläder på rea =)
Men ändå..känns lite konstigt men jag är lika glad ändå hehe..
Ett härligt ställe att åka till. =)

Puss och kram

Hm ångra eller inte ångra? Hm bra fråga..men nu har jag redan gjort det..så antar det är försent nu..men som sagt, det kommer lösa sig på ett eller annat sätt..

Azorerna

Som de flesta vet så har jag och Stoffe varit utomlands =)
Vi var på Azorerna och den största ön Sâo Miguel..
Ett väldigt fint ställe, eftersom att det regnar rätt mycket så är där grönt och fint.
Vi passade på att åka på många utflykter eftersom man ville se så mkt som möjligt.
Hela fyra stycken blev det =)
Först simmade vi med delfiner, såg några rikitgt bra..kommer man inte glöma i första taget =D
Hade nästan velat göra det en gång till eftersom allt gick så fort, så man hade varit mer förbered om man gjort det fler ggr =)
Sedan var vi på en vandring där vi gick upp till en utkicksplats där man kunde se väldigt stora delar av ön och från den ena kusten till den andra kusten, alltså tvärs över hela ön hehe =) Ön är ju inte så stor =) Sedan slutade vi den dagen med att få prova lokala ostar och vin på en gård =)
Tredje utflykten var en jeepsafari, där åkte vi på krokiga grusvägar som inte var särskilt breda, vi var på en utkicksplats där det satt en person och spanade efter valar och delfiner så att hon kunde medela till båtarna var de finns om hon såg några. Vi badade i naturliga vattenpooler, alltså just där så var det vatten som fastnat mellan klipporna och gjorde små pooler =) Sedan var vi uppe på en utkickstopp där man kunde se tvilingsjöarna =) Väldigt fint
Sista utflykten var vi först på en teefabrik, rätt intressant =) Sedan fick vi se Furnas sjön, oxå fint. Sen besökte vi en park där de har en stor pool av naturligt vatten då så klart som de kallar ungdomenskälla, vilken vi såklart badade i ;) Vattnet var i princip helt brunt! Såg inget mysigt ut men vattnet var varmt och det ska innehålla mkt järn, bla därför den kallas ungdomens källa. Sedan fick vi äta på en restaurang, maten vi fick där har de tilllagat i den varma vulkaniska marken. Sedan såg vi några gejsrar och vi fick smaka på rent vatten som rann ner från bergen och kommer ut i "kranar" på lite olika ställen. De hade två stycken bredvid varanadra där den ena kom det ut varmt vatten och den andra kallt vatten, de innehöll lite olika mineraler, men kommer inte ihåg exkt vilka. I de gejsrarna så kokte de bla mat och när vi var där så kokte de majskolvar, men smakade dock inga eftersom vi just ätit oss helt mätta på restaurangen.. Tillsist den dagen fick vi se där de tillagade maten i den varma marken. Små håll rätt ner i marken som de stoppar ner maten i och sen täcker över..När det är klart plockar de bara upp maten och äter =)

Förutom detta så besökte vi själva två parker, varav den som var gratis att gå in i var väldigt mycket finare än den som kostade. Vi var på deras stora shoppingcenter, där de hade stor rea på full gång..Det är väl inte ofta som killar köper mkt mer kläder än tjejerna? ;)
Hotellet var härligt och vi fick väldigt god frukost hehe =) Och det låg så pass bra att vi slapp höra all trafik och buller ifrån staden, och ändå låg det centralt ;)

Tvillingsjöarna, Furnas sjön och eldsjön(som vi inte hann se) är krater sjöar, alltså finns till pga av det varit vulkanutbrott osv på ön. Hela ön är ju vulkaniskt aktiv. Eldsjön är den enda sjön som man kan bada i..

Nej nått mer ni vill veta får ni fråga =)
Puss och kram

Jaså.Längesedan

Ojdå, var visst en månad sedan sist haha =)
Saknat mig? Ser ni varit och läst här inne ändå, trevligt =)

Inatt låg jag och tänkte på hur mkt skit man igentligen äger hehe.
Igentligen behöver man bara sina kläder, dator och böcker för att klara skolan, och så klart mat =P
Ändå har man överfullt med saker..jag bor i en liten etta förtillfälligt och har mer saker där än jag behöver heh..
Aja,sånt tråkigt man ligger å tänker på.

Paintball..välidgt roligt =)
Spelade det för någon vecka sedan, ska göra det igen om typ två veckor..
Jättekul hehe..visst det gjorde ont emellanåt  men det var det lätt värt..
Fick två rätt rejäla blåmärke på låret och en bula i huvudet..men esh! =P
Och ne inte som jag slog mig utan när man blev träffade av de bollarna..rätt hårda saker
Gjorde nästan mer ont när de inte gick sönder än när de gick sönder.,men lite smällar tål man ;)

RSS 2.0