Nått roligt?

Har ni en tråkig dag eller tråkig stund på jobbet så kan jag tipsa för er om två sidor..älskar dem verkligen hah..
Tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se
Det är roliga små berättelser som någon har hört på ex bussarna osv.. och bilder som någon har fotat och skickat in..
En bra idee för att få lite roligt under någon tråkig stund..garanterar att ni till 98% skrattar minst en gång ;)

U <3

Typiskt

Hade helt missat det var sveriges värsta bilförare oxå..blää..
Får väl se den sista kvarten nu =/

Livet?

Det finns stunder då allt inte är så ljust..men där emellan finns det ljusglimtar som får en att le..

Vad ska man göra med sitt liv?.. Jag är bara 19 snart 20 och jag känner mig helt borta...så mkt och så lite som man vill bli..Jag vill blir antingen tex polis eller kriminalvårdare..eller jobba med ungdomar av nått slag..men vägarna dit är alltid så långa..Och är det verkligen något jag vill jobba med resten av livet?? Hur ska man veta..jag är 20 och kan komma att ändra mig många ggr..men de tre sakerna jag skrev upp..har på något sätt alltid varit åt de hållet jag riktat mig åt..nu läser jag ju tex psykiatrisk omvårdnad..vilket ska bla vara väldigt popis inom polisen idag eftersom att de vill ha folk som har mer kunskaper inom psykiatrin..osv..
Men då måste man ju vidarutbilda sig igen..och det finns inte ens i skåne..utan vill man bli polis får man åka uppåt i landet..å ja vill inte till sthlm så då får de bli växsjö..
Men..men..det finns så många men..vill jag flytta så långt bort för å utbilda mig? Hade ju nästan garanterat kommit ner till skåne igen efter utbildningen..men tänk på allt annat..förhållande kankse?...
Esh jag får vänta att fundera på detta iaf fram till hösten...har för mig det var då man söker..redan i agusti om jag inte har fel ?  nee usch får nog vänta lite tills så att jag hinner avsluta ett program innan jag börjar på nästa..hade ju inte vatt fel att jobba därimellan så man får lite pengar att kankse ta med sig..
Blä de kan öppna utbildningen här i Malmö istället tycker jag!

Suck man kan verkligen inte planera för mkt vad man vill ha ut av livet..då skulle man ju aldri ens hinna göra något annat..för jag vill nog hundra ggr mer än vad jag kan..
Resa tex..jorden runt vill jag =) och en massa annat..

Nix får väl försöka låta bli att tänka på detta nu..annars får jag väl ingen ro i skallen alls..
Har lite att läsa i skolböckerna..och sen tror jag de gick en film nu vid nio..den kanske kan få mig på andra tankar..jag har ju först och främst en utbildning att gå klart just nu =) Men man vill allt innan man ens hunnit dit.. inte lätt..
Man ska vara nöjd med vad man har, fast man får ju så klart även sträva efter lite bättre/mer..för annars står man ju helt still i livet =P

Usch ne skönt ..nu har man skrivit av sig lite tankar iaf..vi får väl se vad som händer och sker..

puss <3

Jaha..

Nu har jag vatt på båda anställningsintervjuerna som jag hade idag..
Den första här uppe i husie verkade väldigt bra..man kan hoppas jag får där =)
Den i västra innerstaden var inte direkt något för mig..de sökte mest folk till äldreomsorgen..å jag vill vara inom LSS..de hade bara lite där..så tror inte jag får något där ..men husie hoppas vi på..
Kanske får fler intervjuer senare..alla har ju inte börjat me intervjuerna  ännu =)

suck har en del att göra men orkar inte =P  blää.

Slottet och tekniska

I måndags var jag och stoffe på slottet Malmöhus och även på tekniska, tyvärr var ju inte ubåten öppen..hehe..fast den har man ju varit i föurt..Men nej det var kul och lite annerlunda.. =) Vi får göra om något liknande igen =)

Imorgon så är det dags för två anställningsintervjuer inför sommaren..tänk att man får de på samma dag..tur man kan komma när man vill under dagen på den ena å att det är på eftermiddagen på den andra..så kan man ju ta den ena på förmiddagen utan att behöva oroa sig för att inte hinna..får man hoppas iaf ...
Får hoppas jag får något av dem iaf ;)

Något jag funderat på nu ett tag är om jag skulle ta och färga håret rött.. Tror ni jag hade passat i det?
Är lite osäker..men man vet ju aldrig =)

Puss <3

Veckan

Sista dagen på kul i fem gick väldigt fort..vi stängde kl tre men de som var där trodde vi stängde fyra så vi fick typ knuffa ut dem haha..
Men det var faktiskt en helt okej vecka förutom att man va rätt trött när man kom hem på eftermiddagarna..
Jag var även inne i en make up affär som jag sett när jag åkt förbi med bussen.. såg en skylt att de hade lite rea så gick in där för att kolla läget..Trevlig liten butik faktiskt..var i behov av en mascara så hittade en där..inte så jättedyra heller..men det var ju så klart inte rea på just den haha..så kan de gå..men han som jobbade i affären var jätte trevlig..ja det var faktiskt en Han..en kille som jobbade där..fick såna små prover på olika produkter de hade.som ansiktet, kroppen händerna och fötterna =) dit kommer jag nog gå fler ggr kan ja säga redan nu..

Just nu sitter jag och ser på melodifestivalen..måste säga att den inte alls är särskilt bra iår..de krånglat till röstningen..å bidragen har vatt mkt bättre än vad de är i år..Men det finns några bra..både EMD och han Rigo var helt okej..

Var och lämnade stoffe hos hans polare förut ikväll..de ska ut å festa..sen ska jag hämta dem inatt..hm lyckat..det snöar, och jag hittar ju inte någonstans här i Malmö..kommer få lite panik inatt när ja ska lyckas hitta dem..
Sen är jag inte heller den bästa att ringa och väcka mitt i natten..vet inte om jag sagt det förut..men en gång när stoffe ringde så vakna jag av att det ringde..men jag svarade inte...utan typ bara satt och glodde på telen..och ja den sluta ju ringa sen ju..men sen ringde det igen..ja det var ju stoffe..ja skulle ju ner och öppna för honom haha xD
Och ibland svarar jag bara ..ja..mm jaa..och sen vet jag inte direkt vad jag svarat på eller vad de i telen har sagt..jättekul =)  men kan ju inte sitta uppe och vänta heller,,kan ju dröja till gryningen innan de ringer ..så nja får hoppas jag hör va de säger.annars får jag väl ringa upp och säga vaa??

Har kankse bästämt vart vi ska åka nu på semester..och nej de blev inget billigt ställe om det blir det..för rätt dyr resa..men det är inget sånt extremt tursitparadis..och det kan ju vara skönt..simma me delfiner, vandra bland vulkaner och bada i varma källor, en jeepsafari =) typ sånt..så nu får jag väl se till och spara pengar =/  får stoppa undan ledarlönen direkt när jag får den bla..smakar det så kostar det..

Nee nu ska jag snart se skräckfilm..kanske inte bra när man e själv och är mörkrädd?..har iof sett den förut.men ändå xD

Bye..önska mig lycka till när jag ska ut i Malmö och köra xD


Kul-i-fem

Nu har man jobbat tre av de fyra dagarna..bara imorgon kvar..
Det e helt okej att vara ledare där..men ibland e det inget folk så då kan de bli att man får sitta och vänta bara..lite segt..men sen när det kommer folk så går det undan =)
Man blir rätt trött av att vara där..särskilt igår...då var jag ju först ledare på dagen sen var jag även på mitt vanliga ledarjobb där på kvällen..så man hann bara hem om och vända innan man åkte ner till kockums igen...
Känner nästan för att gå å lägga mig nu...men de e ju lite tidigt..å så måste ja äta.å läsa lite i böckerna..har inte blivit så mkt denna veckan..har haft annat för mig ;) haha..

Det har faktiskt hänt en del nu de här dagarna..men ja e för trött för att skriva ner det..kanske en annan gång..
Men nu ska ja käka..vi höres

bye.

Resmål?

Ingen som vet något bra och udda resmål som man kan åka till som inte kostar allt för mkt nu i sommar?
Hade vatt najs med förslag..
Finns ju sjukt många ställen man kan åka till..
Jag ska åka jorden runt för eller senare i livet..antar de inte blir förren ja e pensionär lr så..Men ändå =)

Vet ni hur sjukt tråkia mina böcker jag håller på och läser e just nu? Enormt..tankarna bara flyger iväg hela tiden så när man läst nåra sidor så vet man inte vad man nyss läste ens..inte bra..inte bra..men tankarna e bra mkt roligare iaf haha..
Fast böckerna ska ju läsas å det e ju meningen att man ska komma ihåg vad man läste oxå..det e en helt annan historia det där..

Imorgon och fram till torsdag så ska jag vara ledare för det här Kul i fem som man har under sportlovsveckan i malmö..Kan bli intressant..vet bara att jag ska vara där vid 9 och att jag är ledare för skyttet..men sen vet jag inte nått mer..får väl se när jag kommer dit imorgon..Ska ju hjälpa barn/folk som vill testa på såklart..

Sen imorgon kväll blir de antagligen tacos med killen..mums =)

Nu ska jag ta och läsa lite till..sakta men säkert börjar man närma sig slutet på en av de sega böckerna..

Puss<3


Frysande staty?

En av statyerna på sjukhusområdet här i Malmö fryser nog, för någon har varit snäll och klätt på den med ett linne och ett par byxor xD hehe

Men de e verkligen svinkallt ute, visst vädret e fint..men kallt..
Var hos Stoffe en stund innan, och när vi väntade på bussarna, han skulle till sitt jobb och ja hem till mig..så vi skulle åt varsit hål...så var båda bussarna föresenade..men tillslut kom hans..sen kom det 4a bussar till åt hans hål efter det medan jag å en massa andra stod och väntade på våran buss..den var 20 min försenad!! medan det hade kommit 5 bussar åt andra hållet..trevlig..

Ikväll ska jag se film och lite sånt med Sara..ska bli trevligt..
Utgång kanske man får dra in lite på nu om jag vill kunna åka utomlands till sommaren =)

Nu ska ja käka lite..ha de najs.
puss <3


Sex..

Aa najs va?
Särskilt när det sker i en skåpbil på en parkering runt 17 på kvällen ? =P
När Stoffe och jag kom hem till mig i måndes kväll så var det en skåpbil som gunga och hade lite immiga ruter ute på parkeringen här..Någon som hade det väldigt trevligt kunde man se..

Det är hemskt vad allt går fort..allt går inte heller som man tänkt sig..menmen..
Har haft mkt att göra, tentor å examinationsserminarium..Fått tbx någon tenta godkänd =D och fick godkänt på båda seminariumen =) Så lita brau har det varit,,.
Har varit en hel del med killen oxå..
Åt fondue i måndes..riktigt härligt =)
Nu träffar man inte honom på ett antal dagar..men det är ju redan onsdag om jag inte har helt fel för mig så denna veckan kommer nog gå någrelunda snabbt ..
Sen ska jag jobba nästa vecka..sportlovsveckan ju. Hade ja inte vetat att det var om jag inte skulle ha jobbat då haha.. Man tänker helt annerlunda nu när man inte har lov på det sättet längre..

Igår var jag ledare på skyttet nere på kockums fritid ju..och klart började det snöa..
Inte nog för att jag fick vänta på bussen ner till centralen ett bra tag..så var den bussen lite sen så att jag missa den andra bussen ner till kockums..och nästa skulle inte komma fören efter 20 minuter..så jag bestämde mig för att gå istället för att stå där och frysa..tog ca 20-25 minuter och jag kom fram en stund före bussen oxå ..men kallt var det..blött och slaskigt.. och imorse var det helt vit..faktiskt väldigt fint..men man vill ju ha SOMMAR.. =)

Ikväll ska jag försöka ge mig på några av de tråkiga böckerna till en av våra kurser..handlar om politik och ideologier..finns faktiskt mer intressanta böcker..men dessa ska oxå läsas..så det är bara att sätta igång..

Men nu ska jag in frysen och rota fram nått att äta..börjar bli lita hungrig nu =)

Ha de najs..

Du betyder.. <3

Helgen

Igår var jag med stoffe hos hans mammas kille..Det var trevligt..
Idag skulle jag ha klättrat men Sara kunde inte längre så vi hoppar det..Lite tråkigt.
Men så är det =)
Ikväll ska Stoffe ha inflyttningsfest..Ska nog bli kul =)
Sen imorgon måste jag råå plugga..Har ju sånt examinationsseminarium på måndag
Usch..vill icke...Får panik på sånt..har 18 frågor att lära in..kommer inte kunna alla..
Så brau minne har jag inte haha.
Vi får väl se hur det går..Vem vet..man kanske lyckas.. =)

Jag förstår inte hur de 3 största tonårsbloggarna orkar lägga in ca 10 inlägg om dagen samtidigt som de går i skolan och ska umgås med vänner osv..de måste  ju vara en himla stress att orka med det dära..Men vad gör de inte för massor med läsare och för pengar,..

Puss<3

Tiden..

..den flyger fram..
I måndags så var vi hemma hos Alexandra för att plugga lite..men vi kom inte så jättelångt direkt haha..
Sen åkte jag hem till Stoffe för att umgås lite med honom..
Vi var ute och handlade me hans mamma när jag såg en klocka jag ville ha..
Dagen efter så fick jag den av Stoffe =D
Eftersom han jobbar alla hjärtans dag så ser jag det som en alla hjärtans dag present hehe ;)
Tycker den e jättefin..var på tiden me en ny klocka =)

Förutom de så skulle jag plugga..men det har jag inte kommit någonstans med..
Har hjälpt Stoffe att måla på hans ena vägg..tagit lång tid..å de e inte klart än..får se om han
fixar det sj eller fall han har mer kvar när jag kommer nästa gång till honom ;)

Har ett exmaminations seminarium på måndag..suck..har 18 frågor som jag ska leta upp svaren på utifrån två böcker..sedan ska jag kunna dem alla ihopa eftersom att läraren kan ställa vilken av dem frågorna till en..Man lär ju garanterat få en av de frågorna man minst kan..

Har även fått tbx en annan tenta..Godkänd!
Blev lite chockad..trodde faktiskt att jag inte skulle få den godkänd..
Man kan kanske mer än vad man tror? haha

Naj nu ska jag se om jag kan hitta några av svaren på frågorna och skriva ner det..
Så kan man bara läsa anteckningarna ju..
Bye..

U make me happy...<3

Bilden

Här kommer bilden från klättringen..
Det var kul..får vi göra om =)


Helgen

Igår så var man som sagt på klättring med Sara.
Kul men jobbigt hehe..
Man blev lite mör i armarna..men då vet man ju iaf man gjort nått ;)
Får väl träna upp dem lite till  ;) haha..
Blir av på lörda igen =)
Hade tänkt lägga upp en bild på mig när jag klättrar .men den e på datorn i malmö så inte så lätt då nej..Får se om jag kanske gör det en annan dag..

Sen igår kväll så var jag och Denice och några till ute och festa,,
Hamnade på Etagé..verka som de var 25+ men de tog inte leg på någon när vi var där iaf..
Typ släppte in fem sex stycken åt gången bara..
Fast kan inte påstå det var överkul direkt haha..

Nu e jag hemma i Rynge igen..blev bestämt rätt fort idag..
Imorn ska jag in til Ystad till en gruppmedlem i klassen..så ska vi plugga lita där sen bär det hem till Malmö igen..
Och någon gång i veckan ska jag nog hjälpa Stoffe att måla lite hos sig ;)
Fast nu ska jag äta.Ha de gutt..bye

Puss <3

RSS 2.0