Oj vilket underverk!

Bussen hade AC! Herregud vilket underverk..första bussen denna varma tid som jag åkt som inte var som en bastu..Härligt..fler sådana tack!

Tanter (30+) borde inte klaga på dagens ungdomar alls!..Dem är mkt värre själva..tränger sig i bussköerna och ska komma in först..reser sig sällan för äldre tanter(damer) och de till å me tränger sig till provrummen i klädesaffärerna..sjukt säger jag bara..

Snart blir man 20 år =)
Vill ut och festa den helgen..men ingen som kan eller vill..riktigt riktigt tråkigt =(


Ystad

Idag har jag varit i Ystad med två ifrån min grupp och haft det trevligt..skulle egentligen grillat men det blåste för mkt så vi åt inne i Ystad istället.. sedan tog vi en liten tur på ystad festivalen så alexandras son kunde åka några karuseller =) Nästa gång kankse vi är hemma hos mina föräldrar i Rynge och grillar och tar ett dopp i poolen ;)

Suck nu ska jag jobba hela helgen..vad segt..men ja så går det när man vill ha ett jobb under sommaren..

Nu är jag trötter..ska nog föröka ta mig till sängen tidigt ikväll..men har svårt att somna tidigt fast jag är trött...

Bye. <3

Varmt

Sitter just nu hemma hos stoffe eftersom jag är ledig imorgon vilket betyder jag inte ska upp jättetidigt..han jobbar ikväll, imorgon med för den delen..men hinner träffa honom lite iaf ;) man får ta chanserna man får nu när även jag jobbar mkt..

Hade bastu på balkongen när jag kom hem vid fyra tiden idag..men orkade verkligen inte sätta mig och sola..hade varit ute nästan hela dagen på jobbet så kändes för mkt..och hade jag satt mig där så hade jag garanterat bränt mig ordentligt eftersom jag redan fått så mkt sol på en dag..inte lätt när man inte blir brun över en dag som visa andra! xD
30grader i solen nu halv 10 på kvällen enligt stoffes termometer som hänger i kvällsolen..varmt..

Vet ni vad jag önskar mig på min födelsedag? Forsränning i dalarna..eller kitesurfing =P Har hittat sidan som passar mig perfekt med massa såna saker jag vill göra =)

Puss <3

Midsommar

Oj en hel vecka sen ja skrev sist..inte bra Madde!

Men har ju som alla vet varit midsommar, en varm sådan.. =D
Var först med my och denice och åt lite gott och hade skoj, sedan åkte vi till emil där vi festade vidare och dansade hela natten hehe.. Hade väldigt kul =)
Dagen efter bar det av till Stoffes vänner nere i Smygehus där vi tältade till söndagen. Oxå trevligt..fått gott om sol hehe..

Sprang idag..gick sådär..längesen ja sprang..blev för sent igår och nästan idga med..bussar och allt klyddade när jag skulle hem så var inte alls sugen..men gick dit ändå..och känns bra man gjort nått vettigt iaf..

Var nått till ja skulle skriva..minns inte vad..men kommer garanterat på det när datorn e avstäng som vanligt. Men men.. får gå ändå hehe

Bye..
Miss u

Trötter..

Usch vad jag är trött! Hade tänkt springa lite idag men tror inte det är värt det..
Halkar efter med träningen..inte bra..
Men inte så konstigt jag är trött..har ju inte jobbat 8-16 på länge så tar ju ett tag att vänja sig...
Plus att när många av dessa barnen får nya assistenter så ska de trilskas och tramsas mycket i början så
att de kan kolla var vi sätter gränserna..suck..
Två dagar till att jobba..sen midsommar och en helg som redan verkar vara helt inbokad..suck..

Sen är det på det att jobba igen..sen en dag ledigt och sen en hel helg ska jag jobba sen jobb igen en vecka..sen ledig helg! Fast då ska vi fira mig hemma..Blir ju snart 20..

Vilken intensiv sommar det kommer bli =S


Måste ha nya linser..men kan inte komma in på sidan så att jag kan beställa nya..måste se om jag kan hitta nummret någonstans..

Bah har mycket som ska göras..men orkar inte..staplar det på hög så får jag ta det när jag är helt trött på det eller lyckas få lite extra energi att göra de..

<3


Hm..tennis?

Var en bra dag på jobbet, såg teater på förmiddagen och på eftermiddagen spelade jag tennis ;) faktiskt första gången jag spelat tennis. Har inte ens gjort det i skolan vad jag kan minnas..vet jag missade det en gång pga jag hade skadat knäet..menmen..spelade på skolgården där jag jobbar nu..visst planen är inte lika stor som den egentligen ska vara..men eh..jag var riktigt bra ;) haha.. det var faktiskt kul.. =)

Här nere i källaren där vi har vår tvättstuga så har jag undrat varför någon satt upp ett snöre och sen massa påsar på snöret i ett rum man går förbi..Men nu har jag insett vad det är!.. Det låg liksom lite bollar och två rack där nere idag. De har gjort en tennisbana haha =)

Hatar när folk tvättar på andras tider..och inte nog me de så tog de fan de torkskpået som jag hade bytat till...vi har fyra tvättgrupper..alltså två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torskskpå i varje grupp..så någon tvättade över tiden där jag skulle vara så var det ledigt på en av de andra..så tog jag den..men då tog de minsan torskskpået sen när jag skulle använda det..suck..tur där var en trevlig kille som inte skulle använda sitt skåp så fick ta hans..
De som pluggar här i Malmö och kommer från andra länder typ afrika osv..är mkt trevligare än svenskarna som bor här..kan beror på att svenskarna inte pratar me några alls medan dem hälsar på allt och alla haha..
Så pratade med två killar där nere idag när jag tvättade..min engelska är hemsk! Kan aldrig hitta rätt ord..menmen de förstod mig..snarare jag som inte förstod dem heh..

It's not esay...

Mycket..

Ja de har hänt en hel del..skolan e slut..Jag har börjat på mitt jobb där jag ska vara hela sommaren...Nästan lite små ångest att man ska jobba hela sommaren..suck..
Emellanåt känns de som man "sitter av" vissa timmar..men kommer de nog inte bli så mkt mer..
Igår såg jag och Stoffe en buss som körde på ett släp, släpet fick en sån smäll så att de lossna från bilen..så kan det gå..och när jag tog bussen i dag så mötes bussen jag satt i en annan buss i en sväng så de körde emot varandra typ vid slutet på bussarna..tog nog ingen större skada eftersom chafförerna inte dröjde så länge där ute..

Har tröttnat lite på lägenheten nu..visst jag gillar den mkt..men samtidigt så vet jag ju att jag ändå inte kan bo kvar när jag slutat plugga så är ju ändå inte "min" lägenhet. Och det tar en jävla tid med bussen när jag ska fram och tillbaka till jobbet..och sen det var vattenläckor här som tydligen varit sabotage  så har vattnet knappt runnit ner i avloppet när man duschar..rinner ut på golvet..å påstå nu inte jag måste rensa..för lovar att problemet inte ligger där..
Tänk om jag hade kunnat hitta en lägenhet nu under sommaren så hade jag kanske sluppit dubbla hyror till hösten..Kan inte bli skoj om man skulle behöva betala dubbelt i tre månader..usch va mkt pengar..

Nee..detta har verkligen inte varit min dag!..
Bye..

Sista dagen idag

Idag var sista dagen i skolan, sommarlov =D
Hade redovisning som avslut..inte kul..men nu är det avklarat iaf =)

Igår spelade jag, stoffe, henke och jonas minigolf..
Gissa vem som var bäst..Just de jag ;)
Nej men henke vann faktiskt..jag borde ha vunnit ;) kom tätt efter som tvåa hihi
Har nog aldri spelat så bra någon gång förut heh..hela 3 hole in one! =P och jag var den
enda som bara fick 10 en gång..de andra fick det många fler ;) Haha
Men det var skoj =)

Bakade pizzabullar hos stoffe igår..riktigt goda blev dem ;)


RSS 2.0