Examensarbete.

Sitter och tänker lite på vad jag och sara ska skriva om på vårt examensarbete och ser lite på stargate samtidigt.
Vi har tänkt oss att skriva om djurs påverkan på personer med psykisk ohälsa, och eftrersom det finns mkt forskning framförallt med hundar så blir det antagligen det djuret vi riktar in oss på. Men vi måste även bestämma oss på vilken grupp personer med psykisk ohälsa vi ska rikta in oss på. Jobbigt, och om 4-5 veckor ska det vara klart. Jaha vilken press..

Några förslag på vad vi ska rikta in oss på? Eller nått ställe där ni vet de har hund som hjälpmedel i vården?

Alla förslag godkännes =p haha

Det är även dags att sälja alla böcker man samlat på sig under utbildningen.. kanske itne alla men de flesta iaf. Fast tror det är lite fel tidpunkt att sälja dem på. Blir nog lättare i augusti eller så när programmen nyss har startat.

Jag VILL verkligen åka till London och shoppa!  =) Och gå på vaxmuseet osv.. Hade vatt riktit trevligt.
Eller varför inte en solsemester och ladda batterierna lite? Ja, jag vet de snart är sommar och att jag snart ska iväg till ett varmt land i en månad. Men ändå..Skola = trött!
                                                           


Home is were the heart is.

Ska förmodligen vara i Kos i en månad till sommaren. =)
Kommer ju klart sakna folk här himma i skåne.. särskilt en <3

Stoffe <3Oss <3

Men man får se det som en upplevelse som kanske bara kommer en gång i livet..
Kommer lägga ytterligare ett resmål till samlingen oxå =) Sen när jag kommer tbx om jag nu åker så ska jag spara ordentligt så jag och stoffe kan åka på en safari eller liknande till vintern..och kanske en skidresa oxå ;) så lär behöva allt jobb kan få när jag kommer tbx isf haha.

Mee i nerförsbacken =)Mee.


Once in a life time..
Under det senaste året har jag varit på fyra ställen, Cypern (Aiya napa), Azorerna (Ponta delgada), Ungern (Budapest) och Frankrike (Val thorens) och det har varit underbara resor =)
Tror dock inte det kommer bli fyra nya resor inom de kommande året men iaf en vinterresa till nått varmt land och en skidresa. Måste ju ta vara på hur bra jag åker innan jag glömmer bort hur man gör ;)

Love you. 3

Thats true.

Att jag är nog världens sämsta bloggare haha..
Jag orkar ju knappt ens gå in här ;)
Säger som jag sagt hundra ggr jag borde skärpa mig haha..


RSS 2.0