19 år =)

Idag fyller jag 19..känns knappt så..men man är i alla fall ett år äldre =) Släkten kommer hit ikväll och grattar mig och min lillebror som fyllde år i föra veckan..trevligt..man får ju lite presenter ;)

Semester
Föra veckan så var jag och Stoffe på semester..jättehärligt..
Vi började med att åka till sthlm..först campade vi på Gålö..och klart regnade det första natten..men det visade bara att tältet var vattentätt och det regnade inte in =) Sen åkte vi till Bredängscamping..mitt i city nästan..bara ca en kvart med tunnelbana till sthlm centrum..så vi var inne och gick en sväng i sthlm.. det var fint..kollade i massa affärer och så..men köpte bara ett skärp haha..

Sen så åkte vi till Skara..campade på en camping i Filsbäck..jättefint var där..ligger bredvid vänern..vattnet där var långgrunt..och då menar jag verkligen långgrunt..för man kunde nog gå 300 meter ut och då gick inte vattnet ens över knäna på en..så ja..=)
Vi passade på att vara en dag inne på Skara sommarland hehe..fast var mest i badlandet..rätt mycket att göra..tråkigt med så långa köer bara. och där åt vi även taco buffe..gud vad man var mätt sen..

Efter här så åkte vi mot västkusten..hamnade i kungshamn..lr ja utanför i alla fall..1 km ;) jättefint område..bara klippor och berg..man fick hoppa i vattnet..om man fråga efter en sandstrand så kom man till en liten plätt med grus hehe..inte lätt för dem att veta hur våra fina stränder ser ut;) Men där var jättemysigt och vi grillade uppe på klipporna och lite sånt.. ;) Paddlade även kanot en dag..hade vi ramlat i hade jag säkert fått panik..tyckte inte att bottnen där uppe var särskilt trevlig..massa tång och sjögräs osv överallt..så jag var även lite av en badkruka där..

Vi hade cyklar med oss..så vi cyklade in till kungshamn och sen även till smögen..bara ca 3 km så inte så farligt..men gud vilken backe det var dit..jobbigt..inne i smögen så har de en brygga med affärer..smögen bryggan kallas den..trevligt  att gå där och titta och så köpte vi lite kläder oxå ;) sen trampade vi vidare till en badplats i smögen..klippor som sagt..men fint och där kunde till och med jag bada ordentligt..man hoppar i sen simmar man till stegen och så om igen..där var brännmaneter så man fick se sig för innan man hoppade i så att man inte simmade in i någon..hade nog inte varit så härligt...
sen var vi även ute och åt på restaurang..mysigt..

Sista dagen så regnade det..och Stoffe ville till Udevalla..som inte låg mer än 6 mil därifrån och se på VM i motorcross..så man fick ju hänga på..inte var dag det är VM..
Det var väl skoj det med..speciellt när de körde sån freestyle..synd man inte tog foto på det..
Efter VM så bar det av hemåt..
En vecka man sent kommer glöma..gör gärna om det igen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0