Ikväll.

Så är det 100dagars på Öja.  Ska nog bli skoj, annars får man väl göra de skoj ju :)
Den 18 april så är det 50 dagars, vet inte om jag kan dra dit då, för det var i april någon gång som de sa jag ska bli opererad. Kan ju inte direkt hoppa på kryckor där :D hah.
Men man kan inte vara med på allt här i livet, så är det bara.

Ha en skön kväll, det ska jag ha. Puss <3

100 dagar

Idag ska det visst vara 100 dagar kvar tills vi tar studenten. HÄRLIGT. Synd det inte vore ännu närmare.
Snart sååååååååå :)

Ännu en gång..

Japp nu ska jag jobba natt nu igen :D Får välan se om jag orkar hålla mig vaken hela natten denna gången hehe.. Men det gör ja säkert, det är jag ju tvungen till. Men det är bara roligt att de tänker på mig och ringer in mig lite då och då :) Jobbade ändå fyra dagar under lovet.

Men ja, mer allmänt som händer nu denna veckan.
Skola som vanligt, börjar bli rikigt trött på den nu kan jag säga. Helt segt, orkar inte med alla läxor och arbeten. Ligger lite efter och det är inget bra. Jättejobbigt att komma ikapp.
Får verkligen ge gärnet imorgon med det dära stora arbetet som ska in på torsdag. Har faktiskt haft ganska länge på mig att jobba med det, så egentligen hade det kunnat vara klart nu. Men så kan det bli ibland. Måste bara ringa den kvinnan som skulle svara på mina frågor. Idag var det ingen som svarade när jag ringde. Skit också säger jag bara, för jag hade verkligen kommit igång då.
Men men, bäst hon svarar imorgon. Börjar ju bli lite kris nu, annars får jag väl lämna in arbetet nästa vecka i värsta fall. Fast jag vill ju ha in det i tid så klart. Och det ska jag nog kunna klarar av.

Sen på fredag så är det 100 dagars på Öja. Fan va härligt att vi snart tar studenten :D

På lördag hade ju jag tänkt en massa annat, men Bellabacken ringde så nu ska jag jobba natt istället. Roligt och så får man lite pengar sen också av det ju :)

På söndag så blir det inte sova så mycket som man hade tänkt, utan då ska jag faktiskt på en basket träning. Roligt det med :) Synd bara att knät är som det är. Jag vill ju också ge 100% men det vågar man ju inte eftersom risken att förvärra knät är så hög, så det är väl inte värt det. Så får väl ta de lite lungt så där vid sidan om. Men det går lika bra det än så länge. :)

Men ha de fint :) Puss & Kram

Nattjobb

Igår var jag på basketen igen, skit skoj :) och ingen liten kille som sprang på mitt knä nu heller. Mina två systrar var också med, och det ser ut som om de också ska börja  :D hehe. Jag ska det i alla fall trots mitt knä inte tycker om det. Träning imorgon, men då ska jag se en handbollsmatch så de gick ju inte, får bli nästa gång istället.

Efter basketen igår försökte man sova lite, vilket inte alls gick så bra. Jag skulle jobba natt så behvöde sova. Men jag kunde faktiskt hålla mig vaken hela natten ändå. Var inte alls trött på något konstigt vänster. Trodde jag skulle bli det eftersom jag int hade kunnat sova ordentligt innan. Men inte då. När jag kom hem vid åtta imorse så var jag helt pigg och tyckte det kändes heldumt att gå och lägga sig. Men jag somna gott i alla fall :) heh
Men då vet man de också att man klarar av att jobba natt, det gick i alla fall bra denna gången hehe.

Nu får ni ha en riktigt trevlig lördagskväll :) puss<3

Vill mer än vad man kan.

Ja faktiskt. Jag vill så mycket mer än vad jag kan och det är hemskt. Mitt knä är i vägen det bara förstör.
Jag ska börja på basket har jag bestämt mig för. Jag tränade idag när de hade öppen träning i öp-hallen. Det var roligt och de vill ha massa nya folk. De brydde sig inte alls att jag hade dåligt knä och ska opereras om några veckor, utan tyckte bara det var roligt att jag vill börja. De välkomnar en verkligen, de är ju i behov av folk också. Men jag kan ju vara med och träna lite vid sidan om så länge i väntan på knät ska bli bra. Får bara hoppas att det blir det också så att jag kan fortsätta med det. Vill jag ju, har jag velat i flera år. Och nu när jag har chansen så är knät paj, men det ska inte hindra mig :)
Ja precis, jag var med och tränade idag ja. Jag hade inte tänkt vara med utan bara prata lite och höra mig för om träningar osv. Men jag var med och spelade och det gick faktiskt bra. Enda oturen var att en kille sprang in i mitt knä och ramlade över det. Gjorde något ont vill jag lova. Gör fortfarande ont :( Men det går ju över förhoppningsvis, men kommer få ett fint blåmärke där. Men va fan, man vet när man lever om man känner smärta ;)

Men nu ska jag se film eller något, ni får ha det underbart allihopa och var rädda om er :) Puss<3

Basket.

Japp just det. Det ska jag på idag, i alla fall dit och kolla. Sist var där ingen, de hade väl gömt sig när de visste jag skulle komma. Men i vilket fall som helst. Jag har alltid velat spela basket, men det har aldrig funnits. Men vem vet, nu kankse de blir av :) Får kolla läget lite, sen beror det mycket på knät också. Det måste bli bra någon gång, annars blir jag tokig. Operation runt v 14 kanske. Sen får man se hur det blir med både fotboll och basket och allt annat här i livet.
Det tar sin lilla tid i väntan på framgång :)

Blää

Att man ska behöva börja om från ruta ett på rehab efter titthålsoperationen :(
Det har man ju ingen lust till alls. Jag kan ju så gott som springa nu ju, eller okej fem minuters jogg på en mjukmatta. Men ändå! Tänk att precis klara det och sedan börja om från början igen. Det tar ju en evighet att bli frisk, tradet nog.

Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill...

Skateholm

Skateholm
 
Visst är bilden underbar?
Tog den för lite mindre än en månad sen :)

Det är..

..inte mig det är fel på, det är på alla andra ;)

Allt.

Allt blir inte som man vill, man jaaa vad kan man göra åt det? Nej, just det. Inget.! Man får ta det med en nypa salt :)

Någon mer som ska ut ikväll ? :D


Nix

De har inte ringt inu, så jag fick nog inte tiden imorgan, han ville väl bli opererad ändå.
Så då får jag väl vänta och hoppas att det inte dröjer allt för länge tills jag får en tid. Skönare om det blir gjort så fort som möjligt faktiskt. Så slipper man gå och tänka på det, och man kommer tillbaka fortare och kanske kan börja träna eller så igen. Om det nu blir fotboll igen, får ju först se vad felet är.

Ha En Glad Alla Hjärtans Dag  :)

Bli nersövd?

Nej fy fan, det vill jag verkligen inte. Har aldrig blivit det och vill inte heller, har nån slags fobi för det ! :/ Men det verkar ju bara vara lokalbedövning och det låter mer okej för min del heh.

Var hos läkaren i Malmö, hej va det gick undan kan ja säga. Kom in 20 min före min tid och var klar när ja skulle ha gått in. Men de var ju bara bra det.
Men ja till hur det är med mitt lilla knä, jo läkaren trodde i alla fall inte att det var något fel på korsbandet, utan mer inre menisken eller något brosk. Så jag ska göra en titthålsoperation så att de kan kolla vad som är fel är det brosket så kunde han fixa det dirket men var det korsbandet så skulle de bli en ny tid.
Ja tid har jag int fått till det inu, men det var en som var osäker på om han ville bli opererad lr inte och ville han inte så skulle jag få hans tid nu på fredag. Annars blir det någon gång inom vårdgarantin, alltså inom tre månader.
Men hade ju varit skönast att få det gjort så fort som möjligt :)

Citat av läkaren - "Fotboll är ingen sport, det är en knäskada! "

Eller inte :P

Nervöst

Ja det är lite nervöst, för imorgan ska ja till en läkare i Malmö som ska kolla mitt knä. Antagligen säger han bara nedå de är inget större fel, det är bara att träna vidare som du gör så kommer de att tränas bort. Men kanske ingen mer fotboll för din del.
Eller så kanske han säger att det är något som måste opereras :O och det vore inte alls kul.
Jag hoppas på det första i alla fall ;) heh
Men ja det märker ju jag imorgon så inget att tänka på nu :)
Borde snarare tänka på alla läxor och det provet som är på torsdag.
Höres!

Tänk om..!

Ja tänk om, tänk om jag hade kommit några sekunder tidigare? Eller kört fortare, eller att ni kanske hade kört fortare. Vad tror ni hade hänt då? Jo det kan jag tala om för er, jag hade kört på en av er i alla fall och den personen hade flygit långt åt helvete.
Vad tänker 15-16 åringar med nu förtiden? Antagligen tänker de väl inte alls, så är det väl me alla i den åldern. Då är det mycket roligare att bara latja och kul. Men vad är det så kul me att riskera sina liv? Att riskera att skada sig allvarligt för livet? Att riskera att skada någon annan?
Vad det är som hänt? Jo det som hände var att jag skulle hämta min lillebror på hans skola igår. När man svängde runt ena hörnet så kom där två killar på mopeder, den ena var på sin sida, men den andra körde långt över på min sida. Som tur var det marginal så att han kunde köra över på sin sida. Men tänk om jag hade kommit lite senare och tatt han direkt efter svängen? Tur man inte körde speicellt fort.
Ja, jag vet man inte ska tänka så, tänk om, tänk om hela tin. Men de skulle behöva få sig en tankeställare så att de kör lite säkrare, både för sin skull och för andras.
Så tänk på det.
Hajsvajs!

Fri som en fågel

Fri som en fåger känner man sig nästan nu ju ;)
Nej men ärligt, det känns inte så mycket annorlunda faktiskt, bara att det är lite bekvämare och inget som tar imot längre hihi
Ja om ni inte förstod det så har jag tagit bort min tandställning :) hade den i lite mindre än 5 månader bara. Så det var inte så farligt länge ju.
Men nu ska jag försöka komma ihåg allt till dedär massageprovet ja ska ha imorgon, men ha de fint
pusshej :)


sämst

Japp,, jag är nog världens sämsta bloggare :D hah..jag skämms inte över de heller, alla kan ju inte vara bra på allt. Men jag har inte tillräckligt med tid att lägga ner här, så det blir inte riktigt som jag vill ha det. Lägga det i olika katergorier osv, det tar sin lilla tid att vara organiserad. Men vem vet, en dag kanske jag får tid att lägga här och då vipps så har jag en bra blogg med allt möjligt jag funderar på :)
Alla vet ju att det är bra att drömma ;)

Tågrälsen

YES, tågrälsen rycker bort på måndag..bara så ni vet ;)

Ojoj

Japp nu jobbar man igen, alla tror säkert man är sån jobbnarkoman som jobbar hela tiden. Men så är det inte, utan jag råkade få allt jobb på en och samma helg, rätt uttröttande kan jag säga. I vanliga fall jobbar jag inte alls så mycket. Men men :)
Ja det känns i alla fall att jag varit igång nu några dagar, är rätt trött. Hade gärna lagt mig för att sova nu, hade varit riktigt härligt vill jag lova. Men sen ska man ju ut ikväll med..undrar om de kan bli lyckat när man är trött. Men va fan, jag får sova imorgon i värsta fall. Synd man inte kan ta igen förlorad sömn så bara.

Ha en härlig helg :)

RSS 2.0