Varmt

Usch vad varmt och jobbigt det är att träna i denna värmen..men nu har jag gjort det i alla fall =)
Ska ut och svalka mig i poolen innan jag vilar lite .. sen ska man ju jobba vaken natt igen..

Ingen som har en lägenhet (3a) i Malmö ledig att hyra ut?

Jag har oxå en egen vilja..


Ett steg

Nu är man ett steg närmare att flytta till Malmö =)

Undrar hur jag ska orka jobba till 8 imogon bitti. Ska jobba vaken natt så skulle sova nu innan, men det gick inte så bra. Sov kanske 1½ timme bara så lär nog bli en lååång natt..trevligttrevligt..Lär nog somna direkt imorn när ja kommer hem då..jaja..

Usch

Just nu är jag verkligen slut..funderar på att sova en halvtimme..somnade nästan ute på pooldäcket..

Ja det ser ut som om det blir en flytt till malmö..alla säger att schemat man får från högskolan inte brukar gälla..men det verkar som om det visst gör det..för jag var faktiskt så fräck att jag skickade och frågade..och det var en enhetschef som svarade..de sa att det kommer bli så att schemat vi fått gäller i stora drag..för det var inte plats till några förändringar osv osv.. så jaha..skola från 8-17 var dag..kul! lr inte..men det får man väl ta..*bara* i två år..
hoppas jag kan hitta någon lägenhet eller något rum att hyra så att jag slipper pendla..tokigt jobbigt..

tjolahej..

Avslutat

Så nu har jag cykeln hemma, så var det med det.

Nu är man hemma från jobbet..blev lite sent bara..
Sen är det snart dags att sova igen eftersom man ska jobba imorgon bitti igen..
Hm och träna ska jag oxå göra..ska träffa en ny sjukgymnast..den andra skulle ha semester sen mammaledig =)

Fakta..
Även om man älskar varandra..så finns det dagar då man inte tål varandra..
Man måste bara acceptera att sådana dagar finns..

Trött..

Är fortfarande trött sen helgen..slitsamt hehe..
Sen så ska man jobba idag med..och imorgon bitti..och sen onsdag och torsdag natt..Aja det blir iaf mkt pengar i augusti när lönen kommer hehe ;)

Hade tänkt sola lite innan jobbet idag.men usch orkar inte..det är ju jobbigt..sen är man säkert ute när man kommer till jobbet oxå..
Och jag måste hämta min cykel..men jag hinner inte..så mamma och pappa sa att de skulle göra det idag..då blir väl det kapitlet avslutat..tråkigt det skulle sluta så här bara..
Men går väl inte att göra något åt..

Malmö..hm ska man flytta eller inte..jag är väldigt sugen på det..så det lutar stark mot att flytta..fast det får vi se..det är ju inte dags än..

Nu ska jag i alla fall inte skriva mer just nu..kanske ikväll om jag orkar logga in innan jag somnar hehe.. =)


Igår, idag.

Det blev skateholm igår..åkte ner och solade med syrran..det visade sig även att hennes kille och hans fotbollslag var där..alltså massa pågar å två tjejer ;) hah
Sen badade jag med mina kusiner i havet..lyfte de upp och ner över vågorna..skoj men tungt hehe..
på kvällen så följde ja med syrran på lagfesten killarna hade..jättetrevligt..var fortfarande bara två tjejer ;) tror det hade varit roligare om alla hade stannat på festen..men några drog in till malmö för att festa och resten in till Ystad..alla fick inte plats i taxin så jag körde oxå..jag skulle ändå hem så..var uppe tidigt och jobbade idag.. men hade det skoj..

Ja efter jobbet så var det fullt hus när man kom hem..badade åter med mina kusiner..fast i våran pool denna gången..skoj..men usch vad jag har blivit trött nu..helt sliten hehe..

Tänk om alla menar vad de säger
och håller vad de lovar...

Semestern

Satt nyss och kollade igenom bilderna sen semestern..härligt tid det var..kommer inte att glömma det för hade verkligen det skit härligt :)

Hm det är dags att bestämma sig för vad man ska göra idag..men det verkar nästan självklart..måste ju så klart sola..men var e frågan..i skateholm kanske? antagligen blir det så..

Varma soliga kramar xD

Kvällen

Blev bättre än väntat.. hade inget att göra så åkte ner till skateholm för att gå runt lite..det är skönt..just när jag skulle åka hem så ringde syrran om ja skulle me till hennes kille och några av hans kompisar och festa lite..eller festa å festa..jag var nykter ju och rätt trött..men det var trevligt..sjön singstar..lr snarare gjorde bort sig?! haha..
Funderar på att åka dit imorgon igen..men får se hur de blir..ska jobba tidigt på sönda så..

"People change
Things go wrong
Shit happens
Life goes on!"

Det är tacken..

Det är tacken för att man ger chans efter chans..
Trodde verkligen på dina ord..

Snart börjar man högskolan =) nervöst..hihi.

Äntligen så är det soligt och varmt ute..jätteskönt..men gud vad tråkigt det är att bara sola..men man får iaf fin färg ;)

Sjöbo marknad 2

Var på Sjöbo marknad idag igen..fast med Olivia Ida och Veronika..var faktiskt väldigt trevligt..bättre än igår i alla fall..synd man inte kan vara där på kvällen oxå..man ska ju jobba heldag imorgon..och på söndag..usch..jobbigt faktiskt..

Grattis Pappa..hoppas presenten var bra..inte riktigt som du tänkt dig..men nu får du ju i alla fall välja själva ;)

Sjöbo marknad

Var på marknaden nu ikväll..men nja..hade inte särskilt skoj i år..men det beror på lite som hänt nu sista tiden..men ville ändå dit om..
Sa jag skulle med Ida och Olivia dit imorgon..men mår inget vidare så tror jag skippar det..får inte glöma att säga till dem bara..men synd..det hade nog varit skoj annars.

Sen när man kom hem från marknaden så såg vi på 10 000 bfk..den var faktiskt mkt bättre än vad jag hade trott..

Aa.

Igår var vi och fixade med present till pappa som fyller år imorgon..hoppas han blir glad ;)

På kvällen så var jag nere och gick i Skateholm..det är härligt där nere..alla har ju sina platser där de känner sig lugna och kan rensa sina tankar på..så känner jag typ där..men man rensa nog inte tankarna igår..utan man tänkte på mkt som man inte ville..men det måste man ibland oxå..

Sedan såg vi tre syrror en film här hemma innan jag gick å lade mig..började ju jobba kl sju imorse.. men kunde inte somna.gick bara inte..så har nog inte sovit alls mkt..och så ska man kanske till Sjöbo marknad en sväng nu ikväll..

Det var inte bara en tår..utan många..

Nej nu ska jag duscha..

Mhm..

Så är det tyvärr..

Jag vet jag har lite dåligt minne..men vissa saker kommer jag inte glöma.. inte i första taget i alla fall...

Kommer sakna dig..


Yesterday..

Igår hade jag trots omständigeterna en väldigt bra dag.
Började med att mamma pappa och mina två brödrar åkte vääldigt tidigt på morgonen på semster..sen sov vi tre tjejer en bra stund till efter att vi hade varit uppe och sagt hejdå.
Jag vaknade först och satte på en film..då kom de andra två och så kollade vi på den tsms..sen bestämde vi oss för att plocka körsbär och hallon hos mormor och morfar för att hjälpa dem..plockade väldigt många körsbär men inte lika många hallon..efter det så plockade vi även vinbär hemma hos oss som vi frysit ner nu..

Mormor och morfar ville äta pizza med oss nere i stugan..så vi tog oss ner där och hade det jättemysigt..såg även allsång på skansen..men det var inte särskilt bra igår enligt mig..sen såg vi även mord i midsommar med morfar innan vi åkte hem..hade det trevligt..känns som om man gör sånt här lite för sällan..

Livet är som en bok..för efter varje spännande eller tragisk händelse så börjar ett nytt kapitel..så är även vårat liv..om det händer oss något..så vänder vi sida i boken och hamnar i ett nytt äventyr i ett nytt kapitel..

Jag förstår inte hur man kan göra så..jag gör verkligen inte det..
Men jag ska inte fundera över det..inte värt mödan..

It's hard..

usch

vad jag skriver sent..ska snart ner och se film med familjen..har velat se den filmen väldigt länge så det ska bli skoj..
Mor, far och mina två brödrar ska iväg på en liten semester imorn..så då blir man själv hemma..hade kanske varit skoj att hänga med..men nej är väl lite för gammal för det..de ska åka rätt tidigt imorn så det blir kanske i senaste laget att se filmen men skitsamma :P de överlever nog..

Det är mycket som händer just nu som inte är planerat..det tar mycket på krafterna och det blir inte alls som man tänkt..jag är rädd att detta kan bli slutet på något..men isåfall blir det ju även början på något nytt..men usch jag vill inte..hoppas på det bästa..men det blir sällan som jag vill här i livet..

opps hinner inte skriva mer..ska se filmen nu..fortsätter senare lr imorn..
Puss.

Fortsättning..

Klockan är runt halv ett nu när jag börjar skriva igen..filmen var bra..men inte jättebra..men värd att se..the happening heter den..

Jag vet i alla fall vad jag vill..kanske inte angående allt..men om just detta så..men hur jag än gör så blir det fel på något sett..det känns så i alla fall.. jag kanske har svårt att uttrycka mig så att andra förstår? eller..?
Jag hoppas verkligen inte att detta är slutet på något..för det betyder mkt för mig...men hur ska man visa det? eller förklara? det måste liksom ske så att man inte blir misstolkad..
Är det ens någon som förstod vad jag menade nu? Kanske kanske inte..det är inte meningen att alla ska förstå heller..
Låt det förbli..

Jag skulle vilja skriva ner så mkt..jag vet jag sagt det förut oxå..men det är ju så..men vissa saker går helt enkelt inte att skriva ner..

Imorgon vet jag inte längre vad jag ska göra..det sägs det ska bli fint väder..så sola kanske? Och så ska jag nog ner till mormor och morfar och plocka körsbär och kanske hallon om där är några kvar..gottet =)

Jag älter nog en hel del nu..men jag orkar faktiskt inte..jag mår dåligt när det blir så..och särskilt när man inte alls vet..kan inte göra något..får ta det som det kommer..även att jag vet att jag inte kan det..för kommer bara tänka på det som fan..får försöka tvinga mig till att tänka på något annat..men vad vet jag inte..och det lär antagligen inte lyckas heller.. 

Jag älskar dig..bara så du vet..

Puss..


Vad mkt..

..som har hänt.man har fyllt 19 år..man jobbat..festat lite..och så har man kommit in på högskolan =D Yippie..Blev faktiskt väldigt glad och rätt paff att jag kom in..Så nu har man två år på högskolan framför sig..programet känns rätt tufft men det ska nog bli roligt =) Det vet man inte fören man är mitt i det..

Känns liten spännande faktiskt..allt blir nytt och jag som inte ens hittar i malmö haha..man får en helt ny klass och en massa nytt folk runtomkring en..nervöst och spännande..

Gud vad jag skriver här sällan..är sällan inne på datorn ens nu förtiden..men det kommer att ändras snart tror jag..just nu har man varit mkt med Stoffe..han har ju haft semester..men nästa vecka börjar han jobba igen..och då kan man ju inte träffas lika mkt på samma sätt längre..men men..det går nog bra =) Sen när man nu börjar plugga igen så har man kanske mkt skolarbete igen och då har man inte heller så mkt tid för att sitta här..eller så gör man mkt av arbetena på datorn och så slutar det med att man ändå glider in här och skriver lite eller nått sånt hehe..

Puss.

Snart..

Snart så kommer det hit folk och grattar mig och min lillebror =)
Alltid mest spännande när man ska öppna det man har fått.. heh

Puss <3


19 år =)

Idag fyller jag 19..känns knappt så..men man är i alla fall ett år äldre =) Släkten kommer hit ikväll och grattar mig och min lillebror som fyllde år i föra veckan..trevligt..man får ju lite presenter ;)

Semester
Föra veckan så var jag och Stoffe på semester..jättehärligt..
Vi började med att åka till sthlm..först campade vi på Gålö..och klart regnade det första natten..men det visade bara att tältet var vattentätt och det regnade inte in =) Sen åkte vi till Bredängscamping..mitt i city nästan..bara ca en kvart med tunnelbana till sthlm centrum..så vi var inne och gick en sväng i sthlm.. det var fint..kollade i massa affärer och så..men köpte bara ett skärp haha..

Sen så åkte vi till Skara..campade på en camping i Filsbäck..jättefint var där..ligger bredvid vänern..vattnet där var långgrunt..och då menar jag verkligen långgrunt..för man kunde nog gå 300 meter ut och då gick inte vattnet ens över knäna på en..så ja..=)
Vi passade på att vara en dag inne på Skara sommarland hehe..fast var mest i badlandet..rätt mycket att göra..tråkigt med så långa köer bara. och där åt vi även taco buffe..gud vad man var mätt sen..

Efter här så åkte vi mot västkusten..hamnade i kungshamn..lr ja utanför i alla fall..1 km ;) jättefint område..bara klippor och berg..man fick hoppa i vattnet..om man fråga efter en sandstrand så kom man till en liten plätt med grus hehe..inte lätt för dem att veta hur våra fina stränder ser ut;) Men där var jättemysigt och vi grillade uppe på klipporna och lite sånt.. ;) Paddlade även kanot en dag..hade vi ramlat i hade jag säkert fått panik..tyckte inte att bottnen där uppe var särskilt trevlig..massa tång och sjögräs osv överallt..så jag var även lite av en badkruka där..

Vi hade cyklar med oss..så vi cyklade in till kungshamn och sen även till smögen..bara ca 3 km så inte så farligt..men gud vilken backe det var dit..jobbigt..inne i smögen så har de en brygga med affärer..smögen bryggan kallas den..trevligt  att gå där och titta och så köpte vi lite kläder oxå ;) sen trampade vi vidare till en badplats i smögen..klippor som sagt..men fint och där kunde till och med jag bada ordentligt..man hoppar i sen simmar man till stegen och så om igen..där var brännmaneter så man fick se sig för innan man hoppade i så att man inte simmade in i någon..hade nog inte varit så härligt...
sen var vi även ute och åt på restaurang..mysigt..

Sista dagen så regnade det..och Stoffe ville till Udevalla..som inte låg mer än 6 mil därifrån och se på VM i motorcross..så man fick ju hänga på..inte var dag det är VM..
Det var väl skoj det med..speciellt när de körde sån freestyle..synd man inte tog foto på det..
Efter VM så bar det av hemåt..
En vecka man sent kommer glöma..gör gärna om det igen =)

RSS 2.0