Jag Vill Oxå..!

Jag vill oxå ut och springa, väldigt störrigt att sitta och se på när ens lag spelar utan att man kan göra något. Vi hade en hel del skadade så hade kankse 6(??) nya spelara på plan, varav två aldrig har spelat fotboll ordentligt. Men det blev i alla fall 2-2 som tur var =) men hade inte varit fel med en vinst och 3 poäng.

Om ca två tre veckor ska jag få springa på löbandet och testa fall det funkar och inte gör för ont i knät. Jag vill verkligen ut och springa. Saknar det. Men undra hur det kommer gå, får ju ont bara av att gå i trapporna hemma hos min kille, de har tyvärr ingen hiss i det huset hehe =)

Har varit hos stoffe sen i torsdes kväll, kom hem i förmiddags. Skit härligt, saknar han redan lit ;)

Har fått mitt resultat ifrån högskoleprovet nu, det gick ju långt över förväntan. Trodde det skulle gå hel kasst. Men medelpoängen låg på 0,95 och jag hade 0,8. Trodde jag skulle ha sämre än det. Men alla säger det går bättre andra gången, så jag får göra det en gång till ju så kommer jag kankse över 1,0 gränsen ;) Bara det inte blir sämre ju, pinsamt haha.

Snart ska jag sticka iväg och jobba, känner inte för det just nu. Men ska typ bara sova där, så det blir nog bra. Längtar till sommaren, men vill ha mitt schema som jag ska jobba efter nu. Fast det kommer jag nog inte få på en månad inu =/  Tråkigt men sant. Fast jaja, jag ska ju inte göra något speciellt i sommar så. Kanske efteråt, kankse åka utomlands? Det hade varit najs asså, jag har ju inte vart det förut. Medan andra har varit runt halva jordklotet.

Hm om jag skulle göra lite på det nationella till på måndag, vi ska ju ha folk här i morgon så då blir de kankse inte mkt gjort. Fast jag känner inte för att göra det nu. Som vanligt. Men ska ju snart äta, får göra de nationella efter maten om jag hinner (A) hah.

Men ha de fint ikväll =)
Puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0