Norge var visst de bra..

Hört jättemånga nu som inte gillade norges bidrag till melodifestivalen..men jag tyckte att han var jättebra och det var ovanligare musik än de brukar ha med..klart han skulle vinna..han va ju söt oxå ;) haha nej men det var ju bara ett plus haha..

Gått bredvid på jobbet jag ska ha till sommaren..idag fick jag vara med i skolan, fast ska isf vara på fritids till sommaren..men vi får se hur det går..gick bra idag och ska dit igen på onsdag på fritis och sen följa me på korttids på torsdag..Ska nog bli bra=)

Skulle vara duktig och cykla ut till bulltofta området så att jag kunde springa där..ändå snart mer än 3-4 veckor sedan sist..kom halvvägs så small de till och så sluta tramporna att fungera..eller de fungera men jag kom ju inte längre fram haha.. kedjan hade hoppat av..första gången de händer mig iaf..när jag väl fått på den igen så var man svart och härlig om fingrarna..och så fick man cykla den sista biten ut där så att man kunde tvätta av sig..och man bara hoppades att man inte fått några svarta sträck i huvudet...och till ens glädje så satt det ju ett helt kill lag utanför där man ställer cyklrna och där man kan gå in och tvätta av sig..som tur var hade man inga märken i huvudet haha..
Rundan gick ovanligt bra med tanke på att man inte sprungit nu på länge..klara mig med någerlunda ok tid..det är dags att skärpa sig så att den tiden kan bli bra..
De kill laget som skulle springa, jag hörde att de skulle springa 2,5 km x 3!  jag som knappt kommer runt 2,5 haha..nee fy jag måste verkligen skärpa mig! Gud vad kondisen lagt ner sig sen man spelade fotboll..

Nu ska jag se slutet på Efterlyst..
Ha de gutt..
Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0