Examinationsseminarium

Hade sånt seminarium idag..Gud vad man var nervös..men så klart e ofta en nervositet obefogad..Det gick jättebra för alla och alla grupperna var duktiga. Så man kan ju hoppas man klarade sig =)

En natt nu i helgen blev jag nästan skrämd till döds asså haha..
En gång till och jag lovar du ska få igen rejält ;)

<3


Aaa.

Fan va segt..vi missa en sak på grupparbetet..så måste ses imorn..ett litet krismöte för att få in..för sen på måndag ska vi ha examinationsseminarium..alltså redovisning.
Så imorgon kl 10 ska vi ses.. på en söndag...usch..
Jag som ville ut och festa..fast är iof rätt trött..men ville ändå ut=) hehe
Hade nog inte orkat både va ute och sen gått upp tidigt och fixa me skolarbete..
Men sen är det några i trappuppgången som har fest.. låter sjukt kul ju..Man blir ju så frestad..för jag ville ju själv oxå ut..

Såg en film som heter The nines..lite skum var den tyckte jag..Fattade ju inte hela direkt..Men men..

Kollade min skol webmail nu ikväll också eftersom det var ett tag sen jag var där.
Tur var väl det. för hade fått medelande om min hemtenta ja skicka in för en vecka sedan..
Min lärare kunde inte öppna den så hon ville  ja skickade den i ett gamalt format..
Så fick spara om den och skicka igen..Jag har ju 2007 i wordprogrammet..

Men men..nu ska ja se om ja kan installera kameran på datorn..sen ska ja sova..
 
<3

Kortätare?

Ja den dumma maskinen åt mitt kort =O Nej inte bankomatkortet som tur var...
Men jag skulle ladda på mitt rabattkort med pengar..och så när jag satt i kortet..så gick det inte att göra något..det stod bara välj värde du ska ladda med..Men det gick inte trycka på någon summa eller på avbrytknappen eller något alls..Så ja bara va fan..där var ju redan nästan 200 på det..Jag testade ringa till skånetrafikens nummer..kom jag som fyra i kö..när ja kommit som nummer två..så försvann allt ljud..och det hände inget på en väldigt bra stund..så jag testade att ringa upp igen..men då kom jag inte fram..och sen började det tuta upptaget..!!
Tur att man var på centralen så att man kunde gå till kundcentert..Där han bara -Jaha då får vi fixa nytt kort till dig... Och jag fick ett helt nytt kort med min gamla summa på.. Sen funderade jag på om de inte skulle fixa den maskinen som åt upp mitt kort..För han verkade helt ointresserad nästan..så jaha..
Men nu fick ja äntligen laddat det..

Sen var jag för att kolla på nya jeans..vill verkligen ha ett par nu..men nu när man fått pengarna så att man kan köpa ett par..så hittar man inga man vill ha!..Men jag hittade väldigt många snygga tröjor som jag sjukt gärna vill ha.. Fast nej! Inga tröjor än..först ett par jeans. och kanske ett par skor..sen kan jag köpa alla några snygga tröjor..för behöver jeans bra mkt mer än vad jag behöver ett par tröjor..så det får vänta =/

Ikväll ska mina föräldrar komma in en stund..kankse mormor och morfar med..om de kan.
Och så ska jag kankse köpa en kamera, för har ju ingen nu sen jag flyttade hemifrån. Kunde ju inte ta med den vi hade där.. =( Men har hittat en som var riktigt fin.. Men hm vilken färg? Blå eller rosa?

<3

Human trafficking

Såg den serien nu ikväll..den gick på tv för ett bra tag sen..men såg den först idag.
Så hemskt att det kan vara så..att folk säljer barn ock kvinnor som bl.a. sexslavar... Och att det finns folk som vill köpa dem! Vilket är värst? Att köpa eller sälja dem? Båda är sjukt hemska..
Ni borde verkligen se den..om ni inte redan gjort det..

Vad ska man annars skriva här i kväll?
Är väldigt glad =) <3
Har eximnationsseminarium på måndag..mindre kul..
Man ska stå där uppe och redovisa för en massa folk..jag hatar sånt..
Kommer vara sjukt nervös då..Och tänk fall de inte tycker man pratat tillräckligt =O och ger en då underkänt =O
Vi ska liksom redovisa i gruppen vad vi gjort..och då måste alla typ snacka lika mkt....usch och blä..
Längtar i alla fall inte dit!.
 
Vad ska man göra i helgen?
Jo jag ska bara ta det lungt..tror inte ja känner för festande denna helgen..
Käka chips och dippa kanske? Och se en film ? =)
Eller åka hem om? Ja..vi får se..film och chips blir de antagligen i alla fall ;)

Nu ska jag dra mig till sängen..sjukt skumt..har vatt i säng någerlunda tidigt för mig några kvällar i rad nu..wiho..=)

=)

Du är så gullig <3

Idag har jag pluggat me gruppen, tränat, och pluggat lite själva..har läst lite såna här omvårdnadsteorier..har en kvar..får se om ja hinner läsa den ikväll oxå..

Jag gillar min nya sjukgymnast..han verkar väldigt bra..det är ju nästan värt att åka så långt för att träna hehe..Tur jag valde där ute ändå..annars kanske man fått en sämre sjukgymnast..eller någon man inte alls kan prata med..usch,.

Det är inte lite pengar man lägger ut på böcker här inte..är det verkligen meningen att csn ska räcka till de oxå..lr ska man kanske låta bli att äta? Nej precis det kan man ju inte..och böckerna är något man behöver till kurserna..jag beställde några igår..och så klart de jag inte beställde skulle man även ha..så beställde dem med...fast ändå så har jag inte beställt alla till dessa kurserna..har några kvar..men vet ju inte om man behöver dem eller inte..och när man väl får reda på det så kan man inte beställa via nätet eftersom då hinner man inte få dem i tid..och sen..ja ska pengarna räcka eller inte ? Tur jag får en lön till hehe..alla har inte den turen..kanske dags att leta extraknäck nu..? Något förslag?

tjolevippen...


Dream

I have a dream..
And every day the dream is growing stronger..
and one day it will be in real...

Ibland

Ibland så undrar man så mkt..men man kan inte fråga..det går bara inte..
men hur ska man göra..hur ska man tolka..tell me..


Godnatt..<3

ojoj hela helgen sprang i väg

Grisfest i lördes..det var kul =) var även tänkt att vi skulle vidare till bar a bar sen..men jag hade nog lyckats få i mig nått jag inte tålde..så det blev inget bar a bar heh..tråkigt..för ville verkligen ut då..men men..sånt e livet

Hade det mysigt i söndes..och igår så lagade jag torsk och potatis...det gick ju bra..var inte ensam heller så ;) har fått höra att folk inte tror jag kan laga mat..men de skulle bli förvånade om de hade smakat torsken igår ;)

Jag vill oxå resa..både till sol och snö..
Men liksom..hade jag inte börjat skolan..så hade jag haft råd..men nu pluggar man och är en fattig liten student..hur ska man då få pengar till att resa?..Jag vill verkligen..men får väl vänta tills efter skolan..och under tiden får man väl nöja sig me å höra alla andra som är ute och har det skoj i världen =(
Suck..

Nej..nu ska jag göra nått annat..

<3

Tenta inskickad och klar

Yepp igår så skickade jag in tentan, sen får vi se om man klarade sig eller inte..sjukt jobbigt..men så är det väl att gå på högskolan..?

Igår var jag så trött att jag inte ens orkade se en film, så kom i säng ovanligt tidigt för min del, och jag sov ovanligt länge oxå..måste vara ett bevis på hur trött jag var hehe..är fortfarande trött så har kanske sovit för länge nu istället? Men skönt att kunna sova ut lite.. =)

Idag så ska jag försöka hinna med att leta efter en höstjacka..jag fryser rätt mkt haha..skinjackan är lite för kall för mig de flesta dagar och särskilt på morgonen när det är extra kallt!...Brr...

Nej nu ska jag gå och äta frukost.. =)

<3

Mkt att göra lite tid.

Ja det var verkligen inte så här jag trodde det skulle bli, men måste säga att det ändå blev bättre än väntat..

Det känns som man har så mycket saker och så lite tid..och det blir hela tiden mer att göra..
Hemtentan börjar bli klar nu, vilket är skönt..men frågorna och orden är verkligen överkurs..så jag har i alla fall svarat på frågorna, men om det sedan blivit rätt..det är en helt annan femma..

Igår och samma sak imorgon så är man knappt hemma..först grupparbete sen sjukgymnsat..igår var jag hemma halv fem..ju längre tid hos sjukgymnasten..ju längre tid tills ja kommer hem..men man börjar snart närma sig det bättre där oxå..ska ju inte ha så mycket kvar säger dem.

Och det ska väl bli lite lättare sen i skolan när man kommer in i det mer..just nu känns det mer som förvirrat kaos hehe..bara två år att stå ut om man tänker så... Men klassen är det inget fel på iaf.. =)

Du är gullig =)

Ohlal..

Idag var jag ute på en liten joggingtur..kom inte så värst långt..dumma knä..men snart så..snart så..

Nu har jag faktiskt kommit en bit på hemtentan..fast har lit mer än halva kvar...vissa frågor kan jag inte allt på..så väntar lite med det..så får jag gå tillbaka i slutet och hitta på något att skriva där hehe..=S

Måste iväg och handla lite snart med..förberedda mig lit..och jag måste göra minst två frågor till idag..minst!!
Kanska ska äta något och sen handla så har man det gjort så kan man sen sitta här och försöka konccentrera sig på tentan sen..

Hm..det går nog bra =)

Lala.

Fy vilken hemtenta..måste man göra den ??

Var på ikea idag, fick köpt en spegel så man kan se hela sig sj haha..men nu funderar jag på att man kanske skulle kunnat ha en spegel till på motsatta väggen..fast de kanske blir för mkt..Hm..!


Tänk fall det går för fort fram? Eller?..
Ja..vad ska man göra..låta det gå och se vart det slutar antar jag...

Hemtenta

Jag sitter med en sjukt svår hemtenta nu..visst den ska in på fredag, men många andra i klassen är redan klara eller har redan kommit långt på dem. Jag har nyss börjat..har inte haft tid, har haft så mkt annat att göra så detta har blivit lite bortprioriterat..
Frågorna är sjukt svåra och en massa ord man inte fattar, tänk att det finns så många svenska ord som man är helt främmnade för.. Fattar inte hur man ska få godkänt på denna tentan..man får göra så gott man kan och hoppas det blir rätt...Men det kommer ta låångt tid innan jag är klar med dessa frågorna..kommer så klart inte göra alla ikväll..då lär jag nog sitta här tills på måndag i såna fall..usch.
Nej jag får verkligen se till att lämna några timmar nu imorgon och resten av dagarna till att få lite gjort..självdiciplin heter det visst?

Igår var jag, Sara och Florent ute i Malmö..eller ok ute och ute..vi satt på puben och hade det trevligt =)
Det får man ju göra om..kanske utgång till nått dansställe då med..
Sen verkade det som om det skulle bli köpenhamn ikväll..men lite skönt det inte blev så..för då hade jag inte alls hunnit börjat med hemtentan idag heller..

Även om ja är sjukt trött och har en hemsk hemtenta..så finns det många saker som får en på glatt humör <3
Tyvärr så kan inte det glada humöret göra tentan lättare hehe..

Idag har jag även köpt en sån fitnessboll som jag ska och kan ha till mina övningar för att bygga upp knät..var hos en sjukgymnast i torsdes..han pressade en rejält för att se hur knät såg ut,rörde sig och hur mkt jag klarade..så nu har man en hemsk träningsvärk..
Var även ute och joggade några min innan ikväll..skönt..men jobbigt.. =) Fast skönt man är på bättrningsvägar med knät..

Nej men måste nog fortsätta med frågorna på tentan en stund till innan jag somnar..

<3

Sura grannar

Japp..här har varit någon som haft sjukt högljudt inne hos sig den senaste veckan och det går rakt in i min lägenhet eftersom vi typ bara har gipsväggar mellan våra...
Så igår orka ja inte mer utan sa till bokontoret om detta så de ringde grannen direkt..
Och sen kom hon hit och var sur och skyllde på de under oss...
Jaa..jag vet inte vad jag ska tro..men tror inte det är grannarna under eftersom deras vägg inte ligger bredvid min och det är genom väggen ljudet kommer ifrån...
Så..jaja..hon lär väl komma här springades nu och klaga på mig bara för de =P

Ströget/böcker

Igår var jag i köpenhamn..jättetrevligt och kul hade vi..Gick inte i någon affär direkt..utan gick mest runt och tog det lungt..härligt..var även inne på Ripleys belive it or not..väldigt kul faktiskt heh..
Sedan åt vi mat på en restaurang i dragö (heter de så?)
Mysigt =)

Det enda roliga är att jag fattar noll danska..de bara babblar på och jag står där som ett fån..! Tur man iaf hade med en danskkunnig person...

Mina efterlängtade böcker har kommit!..
Har börjat läsa i en av dem..men kunde de inte använt ord som vanliga svenskar förstå?

Usch tur man inte är ute och går i detta vädret..regnar rejält..

Nej nu får jag väl se till att läsa lite till..

=O

Var nyss inne på bokklubbens hemsida där jag beställde böckerna ifrån..där stod det att böckerna nyss sorterats i sthlm! =P Vad gör dem där när de skulle ha varit här förra veckan! Blää haha..

=D

Har haft en sjukt härlig helg..=)
Den bästa på länge faktiskt..

Imorgon ska jag kankse till Ströget..kan itne säga det kommer bli mkt shopping för så mkt pengar har man ju inte som student ;) Men förhoppningsvis kommer det bli trevligt =)
Bara det inte regnar..

Mina dumma böcker har inte kommit inu..jobbigt..
Så jag får ju inte röra den sjukt stora summan heller eftersom de pengarna måste jag har till när jag ska betala böckerna.. Behöver dem nu! =P

Fått tid till en annan sjukgymnast i malmö nu..men det är i limhamn och det är en jävla bit dit,..hur ska jag hitta??

Nej nu ska jag nog se en film..och sen sova..har en känsla av att jag har ett stort behov av det nu haha.

<3

=)

Som svar på kommentaren på det senaste inlägget så nej haha,.jag har ingen tv och eller tv möbel =) Inte som det set ut nu..kommer kanske senare någongång. =)

Denna helgen har sprungit helt väck asså haha,..
Särskilt igår..jag skulle fixa me kläderna och få in dem i garderoben osv..men åkte hem om och då köpte vi en micro som jag ska få in idag eller tisdag..
Sen när jag kom hem här igen så skulle jag med syrran och hennes kille och deras kompisar ut i Malmö..
Vi vandrade runt en del innan vi bestämde oss för slakthuset..Så igentligen gick jag sjukt långt igår haha..
Men hade väldigt trevligt...även fast syrran och axel åkte hem så jag fick stanna med några jag inte kände direkt hehe..men de var kul =)
Så nu är jag helt trött..har inte sovit så värst mkt..
Och idag måste jag fixa med lite saker..får ju se till å få de lite snyggare här..fast tycker redan här  e fint..men kan allti bli snyggare ;)

Lägenheten! =)

Den är såå fin nu =)
Fått upp matbord, väldigt snyggt..ser ut som en trekant..men det går att fälla ut så vips har du ett matbord för 4a pers..och när det är infällt så är det för1-2 pers och tar inte mkt plats.. En jätte fin hylla med små fack till allt möjligt..och ett soffbord..snyggt =) Och även mina gardiner =D Fast det var inte dem jag igentligen ville ha,.men de andra var slut så fick ta andrahandsvalet..men dem är inte fula iaf =) Även fått upp den liggdelen på soffan..(schäslong?) och den fick trots vi itne trodde det väldigt bra plats..blev jättebra med den...
Så nu har jag i princip bara att packa upp allt och få in det nånstans.. Sen kommer här vara så tiptop =)

Jag har itne skrivit så mkt här för har haft långa dagar i skolan sen kommit hem och jobbat på här..så har haft fullt upp att göra..har itne tid nu iheller igentligen..för måste läsa några papper till imorgon..
Hoppas böckerna kommer snart..skulle gärna vilja bläddra lite i dem med..

Nej nu måste jag läsa lit i dem där papperna..skriver mer någon annan dag kanske när jag får tid haha =)


Inflyttad ! =)

Men ska börja från början =)
Måste bara säga att ja hade de trevligt ute i lördes även om de blev utgång me tre pågar och bara ja som tjej xD hehe

I söndes var det stressigt för att få allt att fungera i huvudet..
Var såå nervös över hur ja skulle hitta dit..men det var enormt mkt lättare än vad jag hade trott..
Skoladagen har gått bra..väldigt mkt info på lite tid..och så kommer det vara hela veckan =O usch..
Fick hem en studiehandledning som va tjock att läsa till imorgon..För att vara pålästa lite på kursen innan de rablar upp en massa om den imorgon..
Examinationerna ser jag inte fram till..den första är väldigt snart..Kankse för snart..

Var även på sådant info möte om kåren som man måste vara med i..han ena var riktigt söt ;)
Mahnegen..(som ja inte ens kan utala trots nåra rättningar redan) verkar väldigt intressant..skrev upp mig på nån lista så de ringer väl eller mejlar en mer info om det snart..
Där var en massa utställera inom kårens olika delar osv..men vi missa det mesta där..för vi var så hungria på lunchen att  vi gick och åt istället för att gå om kring där..å sen efter så var typ allt undanplockat.. =( Men men..det mesta finns ju på deras hemsida eller i mahnualen (almenacka) man fick av dem idag..

Kom till lägenheten runt 17..i hissen upp fick ja åka me tre byggare..kul..lr inte..de började prata..på danska! Så du ska flytta in här osv..osv.. pinsamt haha..
Sen hittade jag fan inte lägenhetsnummret..Men så klart..överst..allra överst på dörren...
Mamma och pappa har varit snälla och sätta in min säng och all min packning här medan jag var i skolan =)
Men har itne packat upp allt..mest köksgrejorna..för ska till IKEA imorn och shoppa loss...;)

Haha..ja usch nyss köpt kursböcker för 1800 ca..usch gud vad dyrt..och det bara till en kurs..har många fler..fast det är inte fören nästa månad..som tur e..

När jag tog hissen ner..skulle ta en runda (men de började regna) så träffa jag på en kille och hans mamma i hissen..Han bor på samma våning som mig..fast i andra sidan..från vimmerby..=P hehe.. verkade rätt trevliga..
Grannen sidan om mig..snackar engelska..de har jag hört i alla fall..för de har balkongen sidan om mig..rätt högljuda..fast kan bero på att ja me hade min balkongdörr öppen xD
Men nej detta ska nog bli bra =) Kul oxå hihi..

Men nu orkar jag inte mer..har hänt änu mer..men de orkar ja inte skriva..börjar bli nådigt trött..ska snart sova ..klockan har tickat på som fan sista timmen..

Sovgott..

RSS 2.0